ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkan Tugay: Asıl özür dilemesi gereken Çiftçioğlu...

Başkan Tugay: Asıl özür dilemesi gereken Çiftçioğlu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Tugay: Asıl özür dilemesi gereken Çiftçioğlu...

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu'nun bugünkü yazılı açıklamasına Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'dan cevap geldi.

Asıl yalan söyleyenin ve kamuoyundan özür dilemesi gereken kişinin AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanmı İsmail Çiftçioğlu olduğunu belirten Karşıuyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “Ortada yalan yok. Yanlış yok. Biz tüm ihalelerimizi şeffaf bir şekilde yapıyoruz. Belediye başkanları ihaleleri yakından takip etmez.  Gerekirse şartnamenin doğru bir şekilde hazırlanmasını kontrol eder. Belediye başkanları ihaleyi kimin aldığını bilmez. Ben öyle bir belediye başkanı değilim. Onların alıştığı türden bir başkan değilim, hiçbir zaman da olmayacağım. Bakış açısı çok vahim. Biz ihalelere firmaların hangi ilden katıldığına bakmayız. İhaleye istenen şartları taşıyan tüm firmalar girebilir. Bundan sonra kendisi bize hangi illerden firmaların ihaleye gireceğini bize söylesin! İhaleyi alan firma yurt dışından bir malzeme temini konusunda sıkıntı yaşadı. Bunu bize bildirdi. Ama sıkıntıyı aştılar. Önümüzdeki hafta çalışmaları bitecek” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Taypark yenilenen ismi ve yüzüyle kapılarını yeniden açıyor
Sonraki Haber Karşıyaka'da Fener alayı keyfi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?