ANA SAYFA > GÜNDEM > Tartıştığı kişiyi bıçakla ağır yaraladı...

Tartıştığı kişiyi bıçakla ağır yaraladı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tartıştığı kişiyi bıçakla ağır yaraladı...

Karşıyaka'daki olayda tartıştığı kişiyi bıçakla yaralanan kişi kaçtı...

Karşıyaka'nın Şemikler Mahallesi 6270 Sokak'ta meydana gelen olay, inşaat sektöründe hizmet veren firmanın ofisinde meydana geldi. İddiaya göre, Yılmaz A. ile Cüneyt Y.tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüdü ve bir anda bıçaklı kavgaya dönüştü. Cüneyt Y. yanında bulunan bıçakla Yılmaz A.'yı göğsünden yaraladı. Ağır yaralanan Yılmaz A. kanlar içerisinde yere yığılınca, şüpheli Cüneyt Y. olay yerinden kaçtı.
Olayı gören çevredekiler, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri, yaralı Yılmaz A.'yı Çiğli Bölge Hastanesi'ne götürdü. Tedaviye alınan Yılmaz A.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu ve bıçak darbesinin kalbine yakın bir bölgeye isabet ettiği öğrenildi.
Bu arada olayla ilgili yapılan araştırmada, Yılmaz A.'nın Cüneyt Y.'nin kardeşi olan Sema Y. ile imam nikahlı olduğu öğrenildi. Polis, şüpheli Cüneyt Y.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hayat bir Roman... Hem oynadılar, hem oynattılar...
Sonraki Haber Dünya çocukları Karşıyaka’da buluşuyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?