ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Hayat bir Roman... Hem oynadılar, hem oynattılar...

Hayat bir Roman... Hem oynadılar, hem oynattılar...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hayat bir Roman... Hem oynadılar, hem oynattılar...

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yılmaz'ın koordinatörlüğündeki "'Hayat Bir Roman" etkinliğinde sahnedeki sanatçıların yanı sıra salondaki tüm davetliler de oynadı...

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi tarafından sahneye konulan "Hayat Bir Roman" etkinliği Deniz Baykal Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.
Etkinliğe başta Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır'ın eşi Güler Çalışır ve Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yılmaz olmak üzere çok sayıda davetli katıldı. Salonda boş yer yoktu. 
Etkinlikte Roman sanatçılar seslendirdikleri eserlerle büyük beğeni toplarken halk oyunları ekipleri de oyunları ile tüm salonu ayağa kaldırdı. Müzisyenlerin çağrısı üzerine sahnede çok sayıda davetli roman müzisyen ve oyuncularla birlikte oynadı, kurtlarını döktü... 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Keçe ve Nakış Sergisi açıldı
Sonraki Haber Tartıştığı kişiyi bıçakla ağır yaraladı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?