ANA SAYFA > SPOR > Taraftar döner yedi, KSK'ye 33 bin 689 TL geldi...

Taraftar döner yedi, KSK'ye 33 bin 689 TL geldi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Taraftar döner yedi, KSK'ye 33 bin 689 TL geldi...

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyaka Varlık Kurulu, Karşıyaka Sanayici ve İşadamları Derneği ile 1912 Karşıyaka Derneği'nin startını verdiği "KSK'ye can suyu" kampanyasında ilk günde 33 bin 689 TL. toplandı.

Kulübün eski yöneticilerinden Sabahattin, Seracettin ve Selahattin Sakıpağa’nın sahibi olduğu Karşıyaka Çarşıdaki Dönerevi’nin  bir günlük hasılatı olan 33 bin 689 TL.  kampanyaya bağışlandı. Kampanya kapsamında yarın da Karşıyaka Belediyesi, Karşıyaka Zübeyde Ana Nikah Evi’nin üstündeki Kent AŞ’nin işlettiği restoranın hasılatını bağışlayacak. Yine eski yöneticilerden Yılmaz ve Yalçın Temizocak kardeşlerin kampanyaya özel hazırlanan bin adet rozeti, 1912 Karşıyaka Derneği aracılığıyla tanesi 25 TL'den satarak kampanyaya aktaracak.  Bir gayrimenkul firması da, kasım ayı içinde aldığı komisyonları bağışlayacağını açıkladı.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka yönetiminden tribün açıklaması...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka uzatmada kazandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?