ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka yönetiminden tribün açıklaması...

Karşıyaka yönetiminden tribün açıklaması...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka yönetiminden tribün açıklaması...

Karşıyaka Spor Kulübü, Çiğli Selçuk Yaşlar SPor Tesislerinde satıldığı iddia edilen portatif tribün için açıklama yaptı. Resmi web sitesindeki açıklama şöyle:

Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu | Kamuoyu Açıklaması

Tesisimizdeki futbol antrenman sahamızdaki sözde konu tribün hakkında bilgilendirme ;

Tesisimizin sezon öncesi bakım onarım tespitleri sırasında , konu tribünün insan sağlığı açısından tehlike arz ettiği görülmüştür. Yapılan inceleme sonucunda üstüne çıkılamayacak/oturulamayacak , pas tutmuş halde , tribün altında tehlikeli şekilde elektrik tesisatının bulunduğu , antrenman sahasının izolasyonu nedeni ile görüş açısının kapandığı ve şuan yapılan voleybol spor salonu inşaatına engel olmaması için kaldırılmıştır.

Konu tribünün maddi bir satış yapılması sözkonu değildir. Bugüne kadar mutfak alışverişleri sponsorumuz Pınar tarafından verilmekte , eksikler yönetimimiz tarafından haftalık temin edilmektedir. Bu süreçte birçok Karşıyakalı firmalarda mutfağımıza sponsorluk yapmaya devam etmektedir.

Tesisimiz için modern ve sağlıklı iki futbol antrenman tesisi projesi çizdirilmişdir. Projeler için kaynak çalışmaları devam etmekte olup , seyircili antrenman maçları oynanabilecektir.

Bu dönemde birçok dedikodular ile bilgi kirliliği devam etmekte olup , işinden ve ailesinden fedakarlık yaparak 7/24 canla başla çalışan seçilmiş bir yönetimi bu denli küçük hesaplarla karalamak KARŞIYAKALILIĞA yakışmaz. Ayrıca genel kurul öncesi yapılan karalamalar zamanlama açısından manidardır.
En kısa zamanda ikinci yuvamız olan KARŞIYAKA için yaptıklarımızı ve bilgi kirliliği yaratan kişilerin zamanında yaptım deyip neleri nasıl yaptığını kamuoyu ile paylaşıcaz.

Tüm camiamızı bu süreçte centilmenliğe davet ediyoruz.

Saygılarımızla
Karşıyaka Spor Kulübü Derneği

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türkiye’de ilk ve tek olacak: Karşıyaka Okulları Orman Eğitim Alanı açılıyor
Sonraki Haber Taraftar döner yedi, KSK'ye 33 bin 689 TL geldi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?