ANA SAYFA > İZMİR > Tanrıkulu:''Emekliye destek ödeneği geliyor''

Tanrıkulu:''Emekliye destek ödeneği geliyor''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tanrıkulu:''Emekliye destek ödeneği geliyor''

1 Kasım Erken seçimleri kapsamında çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Ahmet Kenan Tanrıkulu, 1 Kasım sonra MHP iktidarında emeklilerin huzur ve refaha kavuşacağını ifade etti.

Son 12 yılda emeklilerin geçim sıkıntısı yaşadığını dile getiren Tanrıkulu, “Emeklilere, her yıl Mart ve Eylül ayı içinde “Emekli Destek Ödeneği” adı altında iki aylık net asgari ücret tutarında ödeme yapılacaktır. Böylelikle ortalama bin liranın altında aylık alan emekli kalmayacaktır” diyerek emeklilere müjdeyi verdi.

Adaletsizlik giderilecek

Türkiye’de emeklilerin herhangi bir ürünü alım gücünün kalmadığını ifade eden Tanrıkulu, “ Devlet emeklimizin sağ cebine koyup sol cebinden parayı geri alıyor. Emekli vatandaşlarımız bankaların kredi ve kartlarının batağına saplanmış durumda. Emekli olmak için çaba gösteren vatandaşlarımızda devletin koyduğu katı kurallar yüzünden emekli olamamakta. Biz MHP iktidarında emeklilik için gereken sigortalılık süresi ve yaş şartını tamamlayan ancak prim gün sayısını dolduramayan ve doldurma imkânı da bulunmayan vatandaşlarımıza, borçlanma imkânı verilerek emekli olabilmelerini sağlayacağız” diyerek emeklilik için durumu olmayan vatandaşların emekli olabilmeleri için tek umudun MHP olduğunun altını çizdi.

Emekli maaşlarındaki adaletsizliğin giderileceğini dile getiren Tanrıkulu, “AKP hükümeti emeklimizin cebini dolduracağına kendi cebini doldurdu. Biz öne millet felsefesi ile yola çıktık. Öyle devam edeceğiz. MHP iktidarında emekli aylıklarındaki refah payı yükseltilecek, kesintiler kaldırılacak, aylıkları arasındaki eşitsizlik giderilecek ve emeklilerimizin banka promosyonu alabilmeleri temin edilecektir” şeklinde açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da ''akıllı gevrek'' dönemi
Sonraki Haber BBP'liler Kocaoğlu'nun konuğu oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?