ANA SAYFA > İZMİR > Tanrıkulu: ''İstikrar için oylar MHP’ye''

Tanrıkulu: ''İstikrar için oylar MHP’ye''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tanrıkulu: ''İstikrar için  oylar MHP’ye''

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 2. Bölge 1. Sıra Adayı Ahmet Kenan Tanrıkulu, Türkiye ekonomisindeki istikrarın MHP İktidarında sağlanacağını söyledi.

AKP sözcülerinin iş dünyasına ‘İstikrarın sürmesi için bize oy verin’ çağrısı yaptıklarına işaret eden Tanrıkulu, “Şu anda Türkiye’de mevcut iktidar  yüzünden ekonomide istikrarsızlık yaşanıyor. Yerli ve yabancı yatırımcılar duydukların güvensizlik nedeniyle ülkeden elini eteğini çekti. 6 milyonu aşan işsizle birlikte ülkede neredeyse borçsuz olmayan kimse yok. Hangi istikrarın sürmesi için oy istiyorlar” dedi.

Uluslararası Balkan ve Türk İş Dünyası Derneği (BATÜDER) üyeleri ile bir araya gelen Tanrıkulu, dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı. BATÜDER Yönetim Kurulu Başkanı Akın Kazançoğlu ve üyelere MHP’nin iş dünyası ve ekonomi ile ilgili projelerini anlatan Tanrıkulu, gördüğü ilgiden memnun oldu.

İzmir’e hizmeti çok

Toplantının açılışını yapan BATÜDER Başkanı Akın Kazançoğlu, Tanrıkulu’nun 57. Hükümet Döneminin Sanayi ve Ticaret  Bakanı olarak İzmir’e çok önemli hizmetlerde bulunduğunu belirterek, kendisine teşekkür ettiklerini söyledi. Türkiye ile Balkan ülkeleri arasında işbirliğinin artırılması, ortak yatırımların gerçekleştirilmesi için kısa bir süre önce faaliyetlerine başladıklarını anlatan Kazançoğlu, iş dünyası temsilcilerinden oluşan üyelerinin yatırım ikliminin iyileştirilmesini istediğini kaydetti.

Yapısal reformları yapacağız

Ahmet Kenan Tanrıkulu ise iktidara geldiklerinde ilk iş olarak Türkiye’de yatırım ikliminin iyileştirilmesi için gerekli yapısal reformları hayata geçireceklerini vurguladı. Bundan önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de AKP Hükümetinin sözcülerinin “Biz gidersek istikrar bozulur” korkutmasına başvurarak iktidarda kalmaya çalıştıklarını anlatan Tanrıkulu, “Şu anda piyasalarda yaprak kımıldamıyor. Kurun ne olacağını bilen yok. İşsizlik aldı başını gidiyor. Hiç kimse bırakın yatırım yapmayı, tam tersine işlerini küçültüyor. Yabancı yatırımcılar ülkemizden kaçıyor. Bu mudud istikrar? Türk milleti 7 Haziran seçimlerinde ülkeye gerçek istikrarı getirmek için oy kullanacak. İstikrar için de oylar MHP’ye atılacak” dedi.

 
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da sanat sokağa taştı
Sonraki Haber Neriman Fidan DİSK'i ziyaret etti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?