ANA SAYFA > SAĞLIK > Tahir Türetken 92. yaşını kutladı

Tahir Türetken 92. yaşını kutladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tahir Türetken 92. yaşını kutladı

Karşıyaka'nın çınarlarından KSK yönetim kurulu ve divan kurulu eski başkanlarından Tahir Türetken 92 yaşında...

Tahir Türetken 92. yaşına KSK Yelken'de düzenlenen doğum günü kutlamasıyla girdi. Tahir Türetken'i bu mutlu gününde oğlu, gelini ve torununun yanısıra, KSK'nin tanınmış isimleri yanlız bırakmadı.
Sancar Maruflu'nun düzenleyip sunduğu toplantıya KSK Divan Başkanı Sadrettin İşçimenler, Lemi Yerli, İlhan Keresteci, Arif Dökel, Ateş Özerk, Secder Akıncı, Sabahattin Sakıpağa, Yalçın Temizocak, M.Ali Kasalı, Ruhi Hepsarsar, Adnan Yenice, Okan Yüksel, Ekber Göçer, Sabiş Gürbüzer ve Karşıyakalılar katıldılar.
Tahir Türetken'in mumlarını üfleyip, kestigi doğum günü pastası sonrası kendisi ile ilgili dost ve arkadaşlarının anlattığı anılarla kutlama neşe içerisinde sürdü.


Divan Başkanı Sadrettin İşçimenler'in büyük boy nazar boncuğu ve katılımcıların doğum günü armağanlarını takdim ettiler ve "yeni bir yaşa daha merhaba diyen sevgili Tahir Amcamıza nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllar diliyoruz" dediler.
KARŞIYAKA HABER ailesi de Tahir Türetken'i kutlar, nice sağlıklı bir ömür diler...

Fotoğraflar: Vehbi MOĞOL

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Saint-Josephliler Geri Dönüşümle Bir Orman Yaşatıyor
Sonraki Haber Yazar Müge İplikçi Karşıyakalılar ile buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?