ANA SAYFA > İZMİR > Sürekli ''İzmir’de ikinci havalimanı için çalışıyoruz''

Sürekli ''İzmir’de ikinci havalimanı için çalışıyoruz''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sürekli ''İzmir’de ikinci havalimanı için çalışıyoruz''

TBMM’de ki yoğun bütçe maratonundan sonra çalışmalarını İzmir’de ilçe ve köylere ziyaretlerini sürdüren AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi ve İzmir Milletvekili Avukat Kerem Ali Sürekli, iş adamı Mehmet Karal’ın organize ettiği toplantıya katıldı.

Toplantıda gündemi değerlendiren ve Ankara’da gerçekleştirilen hain terör saldırısını ve teröre destek verenleri sert bir şekilde kınayan Sürekli, Ankara’da gerçekleştirilen, hain terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah’tan Rahmet, yaralılara acil şifalar dileğinde bulundu.

Sürekli  “Ülkemizin birlik ve beraberliğe daha fazla ihtiyacı olduğu bu günlerde bizlerle olan tüm dostlarıma teşekkürlerimi sunuyorum” diye başladığı konuşmasında, terör saldırılarından sonra, terör saldırılarında yitirilenlerin basında çıkan hayat hikâyelerini okumaya, televizyonlarda bakmaya yürek dayanmadığını belirti.

İzmir’e ikinci havalimanı

Konuşmasında terör ile mücadele ve başkanlık sistemi ile ilgili açıklamalarda da bulunan Sürekli, İzmir’de Bakırçay havzasına ikinci bir havalimanının yapılması için çalıştıklarını, seçim vaatlerinin yüzde 83 nü, reformların ise yüzde 50 sini gerçekleştirdiklerini, ekonomiyi yeniden canlandırmaya çalıştıklarını söyledi.

KASİAD Başkanı Süleyman Özsakallı, hipermarket kanununun bir an önce çıkarılmasını, hükümet programında yer alan Çiğli hava limanın yapımına bir an önce başlanmasını istedi.

Toplantıya sonradan katılan Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu’nun konuşmasının ardından Milletvekili Sürekli toplantıya katılanların sorularını cevaplandırdı.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı ‘’Duymazlar’’ destek bekliyor
Sonraki Haber Karşıyaka'da ''birleşme'' istifası

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?