ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı ‘’Duymazlar’’ destek bekliyor

Karşıyakalı ‘’Duymazlar’’ destek bekliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı ‘’Duymazlar’’ destek bekliyor

1975 yılında kurulan ve bugüne kadar İşitme Engelliler 1. Liginde 5 kez şampiyonluk sevinci yaşayan Karşıyaka Duymazlar Derneği Spor Kulübü, nağmağlup şekilde 6. şampiyonluğuna yürürken Karşıyakalı taraftarların kendilerine sahip çıkmasını bekliyor.

Merkezi Ankara’da bulunan Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından her yıl çeşitli spor branşlarında organizasyonlar düzenleniyor. Bu organizasyonlardan biri olan İşitme Engelliler Ligi’nde de amacı işitme engelli gençlerin spora aktif olarak katılması, mücadele ve dayanışma güçlerini yükselterek toplumdaki diğer gençler gibi olduklarını hissetmesi hedefleniyor.

Ligde daha önce 5 kez şampiyonluk sevinci yaşayan Karşıyaka Duymazlar Kulübü, bu sezon da 8 maçtır yenilmeyerek ligin ilk sırasına ambargo koymayı başarmış durumda.  Hedeflerinin Süper Lig’e olduğunu belirten kulüp Başkanı Özgür Erkan, “Sezon başında önemli transferler yaptık. Diyarbakır ve Kütahya'dan ikişer, Bursa ve Bodrum'dan birer, İzmir takımlarından da üç futbolcu olmak üzere toplamda 9 futbolcu transfer ettik. Sezonun bitimine 5 hafta kala en yakın rakibimize 6 puan farkla lider durumdayız. Hedefimiz 8 maçlık yenilmezlik serimizi sezon sonuna taşımak... 3 Nisan tarihinde İzmir derbisi İzmir Sağır Spor - Karşıyaka Duymazlar Spor maçı Atatürk Stadyum yanı 1 nolu futbol sahasında oynayacak. Karşıyakalı taraftarları bizi desteklemeye davet ediyoruz” diyerek Karşıyakalı futbolseverleri kendilerine destek olmaya çağırdı.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Eski kaptan Güneş, kulübe geri dönüyor
Sonraki Haber Sürekli ''İzmir’de ikinci havalimanı için çalışıyoruz''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?