ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Sunshine Band KİTVAK için Bostanlı'da söylüyor...

Sunshine Band KİTVAK için Bostanlı'da söylüyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sunshine Band KİTVAK için Bostanlı'da söylüyor...

Kitvak (Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Hastanesi Kurma ve Geliştirme Vakfı) ikinci hasta ve hasta yakınları konukevini Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kazandırmak amacıyla çalışmalarını hızlandırırken kuruluşunun 20.yılını, düzenlediği çeşitli etkinliklerle kutlamaya devam ediyor.

Hayırsever vatandaşların sahip çıkıp destek vermesiyle Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi ve EÜ KİTVAK Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi'ni hizmete sunan KİTVAK, üçüncü büyük eseri olacak DEÜ - KİTVAK Konukevi Projesi'ni bir an önce hayata geçirmek için çalışmalarını sürdürürken, kuruluşunun 20.yılına özel “Sunshine Band ve İpek Açar Konseri” hazırlıklarına da devam ediyor.

Kitvak Yönetim Kurulu Başkanı YMM Ramazan Soncul, vakfın bugüne kadar büyük küçük tüm etkinlik ve projesini bağışçı ve hayırseverlerin desteği ve katkısıyla hayata geçirdiğini ifade ederken tüm gönül dostlarını kuruluşunun 20.yılı dolayısıyla düzenlenen etkinliklerde görmek istediklerini söyledi. Soncul “Tüm İzmirlileri vakfımızın 20.yıl etkinlikleri çerçevesinde ‘yaşamın müziğini dinlemek’ üzere Sunshine Band konserine bekliyoruz. Zamansız yitirdiğimiz Türk Pop Müziğinin önemli ismi, besteci ve söz yazarı merhum Kayahan’ın eşi İpek Açar da sağolsunlar bizleri kırmadılar ve konser gecesi Kayahan şarkılarına hayat verecekler” dedi.

KARŞIYAKA BELEDİYESİ’NE BÜYÜK TEŞEKKÜR

Karşıyaka Belediyesi himayelerinde düzenlenecek “Sunshine Band Konser Organizasyonu”na katkı ve destekleri için teşekkür eden Kitvak Yönetim Kurulu Başkanı YMM Ramazan Soncul “Karşıyaka Belediye Başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar vakfımızın gönül dostudur. İnsanlık adına gerçekleştirdiğimiz böylesine hayırlı işlerde yanımızda Hüseyin Mutlu Akpınar gibi gönül insanlarının var olduğunu bilmek bizlere güç veriyor. Değerli başkanımız nezdinde katkı ve desteklerinden dolayı Karşıyaka Belediyesi’ne şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca hiçbir karşılık beklemeden tamamen sosyal sorumluluk yaklaşımı ile organizasyonumuza destek veren Sanatçı İpek Açar, Sunshine Band-Muhittin Yıldız, Ümit Yumlu Dance Project, RS Ses ve Işık Sistemleri, Medya Metro, Metro Ege, Cem Ofset İzmir, Bilge Çiftliği, Hattat Aydın Sarı, Yaşar Üniversitesi Kitvak Gönüllüleri ile tüm hayırsever ve bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Konser 18 Ekim 2016 Salı günü saat 20’de, Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf'a Türkiye Eskrim Şampiyonası'nda bronz madalya
Sonraki Haber Buca’da aşure el ele karıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?