ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Şükran Kurdakul Şiir Ödülü bu yıl da verilecek

Şükran Kurdakul Şiir Ödülü bu yıl da verilecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şükran Kurdakul Şiir Ödülü bu yıl da verilecek

Karşıyaka Belediyesi, bu yıl ikinci kez ‘Karşıyaka Edebiyat Ödülleri’ düzenliyor. Her yıl farklı bir sanatçı adına açılan yarışma, bu kez ‘şiir’ dalında yapılacak ve Karşıyaka’da yaşamış olan unutulmaz şair ve yazar Şükran Kurdakul’un ismini taşıyacak.

Kalemine güvenen her katılımcı, yarışma için 30 Nisan 2019 tarihine kadar başvuruda bulunabilecek. Yarışmanın seçici kurulunda ise Ahmet Özer, Arzu K. Ayçiçek, Efdal Sevinçli, Eray Canberk, Halim Yazıcı ve Hidayet Karakuş bulunacak. Birinci seçilecek eserin sahibine 5 bin lira ödül verilecek. Kazanan dosya belediyece kitap olarak yayımlanacak. Ödül töreni 6 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. Yarışmaya ilişkin, 0232 399 40 92 numaralı telefon ile Karşıyaka Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden de detaylı bilgi alınabilecek.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “İlkini geçtiğimiz yıl Samim Kocagöz anısına roman dalında yaptığımız ve Gönül Çatalcalı’nın layık görüldüğü ‘Karşıyaka Edebiyat Ödülleri’ni, bu kez de değerli edebiyatçımız Şükran Kurdakul’a ithaf ettik. Bu ödüller ile hem değerlerimize vefa gösteriyor, hem de yeni kalemlerin yetişmesine katkı sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka yenildi, turu geçti...
Sonraki Haber Çıvgın: Turu buruk atladık...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?