ANA SAYFA > SPOR > Çıvgın: Turu buruk atladık...

Çıvgın: Turu buruk atladık...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çıvgın: Turu buruk atladık...

FIBA Europe Cup 2. Tur I Grubu'nda Almanya deplasmanında s.Oliver Würzburg'a 104-91 yenilmesine rağmen son 16 turuna kalmayı başaran Pınar Karşıyaka'da Antrenör Özhan Çıvgın, "Böyle tur atlamak istemezdik" dedi.

Savunmada maç boyunca kötü olduklarını belirten Özhan Çıvgın, "Maalesef savunmada berbat reaksiyon gösterdik. Lider Würzburg'a karşı bu defansla başa baş oynamak kolay değil. Rakibin de yüzdeli atışları vardı ama bu savunmayla kazanmamız zordu. Uyarmama rağmen kendilerini oyuna feda etme konusunda sıkıntı yaşayan oyuncularımız var. Artık sezonun bir yarısı geçti. Bunu bir şekilde çözeceğiz. Evet son 16'ya kaldık ama bu şekilde kalmak istemezdik. Maçın ikinci yarısında grubun diğer maçından haber gelince tempomuz düştü. Çok zamanımız yok. Artık ligdeki Beşiktaş maçını düşüneceğiz"  dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Şükran Kurdakul Şiir Ödülü bu yıl da verilecek
Sonraki Haber Kaymakam Çalışır muhtarlarla toplandı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?