ANA SAYFA > SAĞLIK > Stres saçı döküyor

Stres saçı döküyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Stres saçı döküyor

Stresten genç yaşta saçları dökülen Mehmet Kılıç (28), saç ektirdikten sonra kendini daha genç hissettiğini söyledi.

Gençliğinde hızlı bir şekilde saçları dökülen özel sektör çalışanı Mehmet Kılıç(28), kaybettiği öz güvenini saç ektirerek geri kazandı. Kafasının ön ve orta kısımlarında oluşan dökülme sonucunda saç ektirmeye karar veren Kılıç, araştırmaları sonucunda İzmir Özel Gazi Hastanesi'ni tercih etti. Saç ekiminin hastane ortamında olmasının kendisine güven verdiğini dile getiren Kılıç, "Saç Ekim Birimi Koordinatörü Yasemin Gülgör ile konuşunca kafamdaki soru işaretleri gitti ve operasyona girdim. Sabah 9.00'da girdiğim operasyondan akşamüstü 16.00'da çıktım. Tek seansla gayet başarılı bir ekim gerçekleştirildi" diye konuştu.

"ÖZGÜVENİM ARTTI"

Yaklaşık 1 sene önce saç ekim operasyonu geçiren Kılıç, saçları döküldüğünde kendini daha yaşlı hissettiğini anlattı. Saç ekimiyle eski görüntüsüne kavuşmaktan mutlu olduğunu söyleyen Kılıç, saç ektirmeyi düşünenlere vakit kaybetmemelerini önerdi. Kılıç, saç ekiminden sonra öz güveninin arttığını belirterek, "Yaşım 28 ama saç ektirmeseydim 38 gibi görünüyordum. 10 yaş gençleştim. En önemlisi de öz güvenim geri geldi. Saç ekiminden sonra saçlarım hiç dökülmemiş gibi hissettim, çevrem de çok beğendi" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir yeni eğitim yılına yoğun trafikle başladı
Sonraki Haber Ilgaz Bulut ''Karşıyakalı'' şarkısını yeniden düzenledi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?