ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Ilgaz Bulut ''Karşıyakalı'' şarkısını yeniden düzenledi

Ilgaz Bulut ''Karşıyakalı'' şarkısını yeniden düzenledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ilgaz Bulut ''Karşıyakalı'' şarkısını yeniden düzenledi

Tam bir Karşıyaka tutkunu olan Ilgaz Bulut, büyüdüğü ilçe olan Karşıyaka için büyük bir sürpriz hazırladı.

Tüm Karşıyakalıların ve Karşıyaka fanatiklerinin ezbere bildiği ‘ipek siyah mantolu’ sözlü, Karşıyakalı isimli parçayı, yeniden düzenlediği akustik haliyle Karşıyakalılara armağan edecek. Hiç bir ayrıntıyı göz ardı etmeyen Bulut, Türkiye’nin önde gelen müzisyenleri ile stüdyoya girerek yeni bir kayıt aldı. Türkiye’de kanto dansıyla tanınan, güzelliğiyle başdöndüren Nurhan Damcıoğlu yıllar sonra “Karşıyakalı” isimli parçayı yeniden seslendirecek. Damcıoğlu’na şarkının finalinde değerli sanatçı Attila Atasoy eşlik edecek.

Ilgaz Bulut’un projesinde yer alan isimleri tanıyalım
Parçanın davulları: Duman, Haluk Levent, Demir Demirkan, Sertap Erener, Nil Karaibrahimgil, Yavuz Çetin gibi isimlerle çalışmış olan ünlü davulcu Alen Konakoğlu eşlik ediyor.
Parçanın bass gitarları: Murat Boz’un bass gitaristi ve Ali Altay,Teoman, Gökçe, Sarp Sanin, Yılmaz Erdogan, Deniz Arcak, Mustafa Sandal gibi isimlerle çalışmış olan Cüneyt Karayalçın üstleniyor.
Parçanın üflemelileri: Dolapdere, Volkan Konak, Hüsnü Şenlendirici, Sezen Aksu gibi isimlerle çalışmaları ile tanınan Hasan Gözetlik trombone ve trompeti ile eşlik edecek.
Parçanın akustik ve electro gitarları: Alen Konakoğlu ile çalışmalarını sürdüren İstanbul’un genç yeteneklerinden Ozan Ariz üstlenecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Stres saçı döküyor
Sonraki Haber Okan Yüksel, devrimci gücüyle kanseri yendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?