ANA SAYFA > SPOR > Stat inşaatında olumlu karar çok yakın

Stat inşaatında olumlu karar çok yakın

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Stat inşaatında olumlu karar çok yakın

Karşıyaka Spor Kulübü Fatih Diniz, durdurulan stat inşaatı ile ilgili konuları görüşmek üzere Ankara'ya çıkarma yaptı.

Başkan Diniz, Ankara'da Türkiye genelindeki stadyum inşaatlarının yetkili ismi olan Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk ile görüştü. Yaptıkları görüşmede Danıştay'a verilen itiraz dilekçesini ve sonrasındaki süreci ele alan ikili olumlu mesajlar verdi. Bakanlığın stadı bitirme konusunda kararlı olduğunu belirten Diniz, TOKİ tarafından tüm evrakların Danıştay'a eksiksiz bir şekilde teslim edildiğini söyledi.

Eksiklerin tamamlanmasının ardından, Danıştay'ın yürütmeyi durdurma kararını bozması ve stat inşaatının devam etmesi bekleniyor. Eğer aksi bir karar çıkarsa, kulübün B planı da hazır. Danıştay'dan olumsuz bir karar gelirse, yine aynı yerde bir stat yapılması için şimdikine çok benzer fakat eksikleri olmayan bir projeyle yeniden ihaleye çıkılacak. Yönetim ve Bakanlık, bu projeyi de her ihtimale karşı hazırda tutuyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bülent Delican: ''Ben de İzmir'e üzülüyorum''
Sonraki Haber Behram taraftardan özür diledi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?