ANA SAYFA > SPOR > Stat için son karar Çiğli mi?..

Stat için son karar Çiğli mi?..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Stat için son karar Çiğli mi?..

Stat konusunda TOKİ yetkilileriyle görüşen Karşıyaka Yönetimi, Çiğli'deki araziye yapılacak stat projesine olumlu baktıklarını açıkladı.

Karşıyaka'da Yalı 'ya yapılması planlanan stadın rotası Karşıyaka Spor Kulübü Yönetimi tarafından tamamen Çiğli'ye döndürüldü.
istanbul'da TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik ve TOKİ Uygulama Daire Başkanı Murat Oskay'la bir araya geldiklerini belirten 2. Başkan Azat Yeşil, "TOKİ'ye Çiğli'deki stat yerini gösterdik ve anlattık. Kendileri de Yalı'daki inşaatla ilgili davaların ileride sorun yaratabileceğini de belirterek, Çiğli'ye sıcak baktı. Stat konusunda top artık Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda" dedi.
Gelişmeleri izmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na da ilettiklerini belirten Yeşil, "Aziz Kocaoğlu Çiğli'yi destekliyor. Mimarlar Odası Başkanı Hasan Topal'ı ziyaret ettim ve destek istedim. Yüklenici firma da projenin Çiğli'ye kaydırılmasına olumlu baktı" dedi.
Bu arada Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Aziz Kocaoğlu, Başkan Fatih Diniz ve Divan Kurulu Başkanı Sadrı işçimenler'le stadın Çiğli'ye yapılması konusunda mutabakata vardıklarını açıkladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 993 Bin 168 Konut El Değiştirdi
Sonraki Haber Bekdemir: Stat konusunda son karar Gençlik Spor Bakanlığının

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?