ANA SAYFA > SPOR > Bekdemir: Stat konusunda son karar Gençlik Spor Bakanlığının

Bekdemir: Stat konusunda son karar Gençlik Spor Bakanlığının

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bekdemir: Stat konusunda son karar Gençlik Spor Bakanlığının

Karşıyaka'ya yapılması planlanan yeni stadın yeriyle ilgili tartışmalar yılan hikayesine dönerken 28 Ocak'ta gerçekleşen ihaleyi kazanan Ali Acar İnşaat'ın Genel Müdürü Ufuk Bekdemir, "Stat konusunda son kararı Gençlik Spor Bakanlığı verir" dedi.

Karşıyaka yönetiminin önerdiği Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nin yanındaki 40 dönüm araziyle ilgili olarak TOKİ'de toplantı yapıldığını belirten Ufuk Bekdemir, "Arazinin konumu, yapısı, mülkiyet ve imar durumu masaya yatırıldı. Son kararı bakanlık verecek. Beni bu konuda arayan gazeteci arkadaşa bilgi verdim. Ancak sözlerim çarpıtılmış ve söylemediğim şekil almış. Benim söylediğim tek şey, bana konuyu Karşıyaka Kulübünden anlatıldığı, TOKİ'deki bilgilendirme toplantısının yapıldığı ve benim de onlara kararın Gençlik Spor Bakanlığı olduğunu söylememdir. Ben neresini işaret ederlerse orasını yaparım" diye açıklama yaptı

Geçtiğimiz haftalarda da Göztepe, yeni stadın Gürsel Aksel Tesisleri'nin yerine Uzundere'ye yapılması konusunda projeyi kazanan Doyap İnşaat ve bakanlıkla mutabık kalmıştı.

Karşıyaka 2. Başkanı Azat Yeşil, Çiğli'deki yeni stat arazisine ilk kez hem hükümet, hem yerel yönetimler, hem TOKİ, hem de odaların sıcak baktığını söyledi. "Yalı Tesisleri'ndeki Karşıyaka İlçe Stadı'nda ısrar edersek proje iptal olacak" diyen Azat Yeşil, bu konuda şöyle dedi:

"Stat, Basmane Çukuru arazisine dönebilirdi. Böyle bir tehlikenin önüne geçmek için Çiğli arazisini gündeme getirdik. Bakanlık, TOKİ, yüklenici firma, belediyelerle görüşme halindeyiz. Şehir Plancıları Odası ve Mimarlar Odası da projeye olumlu bakıyor. Bu alanda ilgili dava, itiraz olmayacak."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Stat için son karar Çiğli mi?..
Sonraki Haber Karşıyaka, hacizlerin kalkması için SGK'dan haber bekliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?