ANA SAYFA > SPOR > Spor Bakanı Kılıç'tan Karşıyaka Stadı inşaatını hızlandırma talimatı

Spor Bakanı Kılıç'tan Karşıyaka Stadı inşaatını hızlandırma talimatı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Spor Bakanı Kılıç'tan Karşıyaka Stadı inşaatını hızlandırma talimatı

Karşıyaka Spor Kulübü temsilcileri Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda toplantıda stat ve salon sorununu masaya yatırdı.

Toplantıya, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Tesislerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Ali Erten ve yönetim kurulu üyesi, Ankara Temsilcisi Cüneyt Başak katıldı.
Toplantıda, 10.000 kişilik yeni salonun yer seçimi konusunda kulüpten gelecek önerilerin değerlendirilmesine karar verildi. Alınan karar gereği olarak Karşıyaka, en kısa sürede, bir spor kompleksi niteliğinde küçük salonlar, kamp ve eğitim tesislerini de kapsayacak şekilde hazırlayacağı projeyi ve yer seçeneklerini bakanlığa sunacak.
Toplantıda yıkım çalışmaları devam eden Karşiıyaka Stadı inşaatı hakkında değerlendirme yapıldı. Stat inşaatını, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın talimatları doğrultusunda bir daha ki sezona yetiştirmeyi hedefleyerek hızlandırılmasına karar verildi. 
İzmir'de incelemeler yapan Euroleague heyeti , maçların oynananacağı salon olarak Halkapınar'ı belirlemesi durumunda; bu salonun skorboardının ve zemininin yenilenmesi ve diğer tadilatlarının en kısa sürede tamamlanarak Avrupa maçlarını oynamak üzere Karşıyaka Spor Kulübü'ne tahsisi için de bu toplantıda alınan kararlar arasında yer buldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Euroleague ekibi Karşıyaka Arena ve Halkapınar'ı inceledi
Sonraki Haber Narlıdere Kışlası'na silahlı saldırı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?