ANA SAYFA > SPOR > Euroleague ekibi Karşıyaka Arena ve Halkapınar'ı inceledi

Euroleague ekibi Karşıyaka Arena ve Halkapınar'ı inceledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Euroleague ekibi Karşıyaka Arena ve Halkapınar'ı inceledi

Pınar Karşıyaka'nın Euroleague iç saha maçlarını oynayacağı salonu belirlemek için Euroleague yetkilileri bugün İzmir'e gelerek incelemelerde bulundu.

Önce Karşıyaka Arena'yı, ardından Halkapınar Spor Salonu'nu denetleyen Euroleague Direktörü Selver Dzigal ile Euroleague Medya Direktörü Tonia Gomez, her iki tesisi de tepeden tırnağa kontrol etti.

Salonlarda skorboard, dijital reklam panoları, potalar, parke zemin, soyunma odaları, VIP, protokol ve basın tribünleri, canlı yayın alanları, turnike sistemleri, seyirci giriş çıkışları, otopark, yangın söndürme, kamera sistemleri, antrenman salonları, havalandırma ve ışıklandırma sistemlerini detaylı bir şekilde denetleyen heyetin yarın Barcelona'ya döndükten sonra raporlarını yazacağı, kararın bir hafta içinde verileceği ifade edildi. Euroleague heyetine Genel Menajer Selim Çınar, Basın Sorumlusu Tümer Gülümserler ve Moderatör Gizem Kumbasar eşlik etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Manisa-İzmir karayolunda heyelan...
Sonraki Haber Spor Bakanı Kılıç'tan Karşıyaka Stadı inşaatını hızlandırma talimatı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?