ANA SAYFA > GÜNDEM > Sorumlusu kim olacak?

Sorumlusu kim olacak?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sorumlusu kim olacak?

Karşıyaka'nın en nadide bölgelerinden birisi Bostanlı 1813/4 sokakta bulunan ve bir süredir açık olan İzmirgaz'a ait gaz kapağının kırılmasıyla olulan deliğin kapatılmaması bir yana, kimin tarafından konulduğu bilinmeyen hafif beton taşı araçlar için büyük tehlike olmaya devam ediyor.

Yoğun araç trafiğinin yaşandığı, ESHOT ve İzelman araçlarının güzergahının da olduğu 1813/4 sokakta, inşaatı devam eden camii yakınındaki mazgalların yanında bulunan İzmirgaz'a ait  doğalgaz kapağının kırılmasıyla oluşan deliğe konulan beton parçası araçlar için büyük tehlike oluşturduğunu ifade eden mahalleli, "herhalde araçlara uyarı için konulmuş. Ancak geceleri ve dikkatsiz sürürcüler için büyük tehlike. Yetkililerin en kısa zamanda tedbir almaları gerekmekte. Herhangi bir kaza olursa sorumlusu kim olacak merak ediyoruz" dediler.
Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’e 5 kupa birden getirdiler
Sonraki Haber Karşıyaka'da uyuşturucu operasyonu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?