ANA SAYFA > SPOR > Soner Tolungüç'ten Karşıyaka camiasına mesaj...

Soner Tolungüç'ten Karşıyaka camiasına mesaj...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Soner Tolungüç'ten Karşıyaka camiasına mesaj...

Karşıyaka ile yollarını ayıran teknik direktör Soner Tolungüç, Karşıyaka camiasına hakkınızı helal dedi... Tolungüç'ün mesajı şöyle:

"Yürekten bağlı olduğum Karşıyaka camiasına,

Geride bıraktığımız yarım sezonun değerlendirmesini yaptığımda; azim, hırs, mücadele, gözyaşı, emek ve tükenmek bilmeyen bir bağlılıkla kulübüme hizmet ettim. Ben, teknik ekibim ve futbolcu kardeşlerimle beraber çıktığımız bu umut yolculuğunda camiamıza yakışır bir duruşla her şartta görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştık.

Teknik bir değerlendirme yaptığımda; geride kalan yarım sezonda saha dışı etkenler sebebiyle puan kaybı yaşamış olsak da, hedeflediğimiz şekilde devreyi kapattık. Alt yapıdan yetişen yetenekli oyuncularımızı takıma adapte ederken halen alt yapıda forma giyen ve gelecek dönemler için A takım seviyesine çıkacağını öngördüğümüz oyunculara da özel antrenman programları uygulayarak gelişimlerine katkı sağladık. Tüm bu sorumlulukları yüklenirken ihmal ettiğim ailem, Karşıyaka ailesinin bir parçası olduklarını bilip bunun gururunu yaşarken, özverili olmaları gerektiğini hiçbir zaman unutmadılar.

Başarı için olmazsa olmaz kural, omuz omuza mücadele edip birlik ve beraberlik içinde olmaktır. Teknik heyetim ve ben, tüm özverimizle hiçbir maddi çıkar gözetmeden mevcut durumda elimizden gelen daha fazla bir şey olmayacağını gördüğümüz ve aileme zaman ayırmadığım için sizlerden affınıza sığınarak uzaklaşıyorum.

Başkanımıza ve yönetim kurulumuza bizlerle beraber bulundukları süre içerisindeki gayretleri için teşekkür ediyoruz. Bu kulüp için ellerinden gelen tüm çabayı sarf ettiklerini biliyoruz.

Sizler benim ailemsiniz ve hep öyle kalacaksınız. Tüm desteğiniz, sevginiz ve sahiplenmeniz için sonsuz teşekkürler.

Hakkınızı helal edin."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Lale Temelkuran Atölyesi Sergisi Bornova’da sanatseverlerle buluştu
Sonraki Haber Bostanlı Migros Jet mağazası açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?