ANA SAYFA > SPOR > Soner Tolungüç: Bu kadronun korunması lazım

Soner Tolungüç: Bu kadronun korunması lazım

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Soner Tolungüç: Bu kadronun korunması lazım

Karşıyaka, devreyi play off hattında bitirmeyi garantilerken teknik direktör Soner Tolungüç'ten camiaya destek çağrısı geldi.

Geçtiğimiz günlerde 8 futbolcunun paraları ödenmediği gerekçesiyle Futbol Federasyonu'na başvurduğu yeşil kırmızılı ekipte 1461 Trabzon galibiyeti ile birlikte prim alacakları 8'er bin TL'ye yükselirken, ödeme yapılmaması halinde kadrodaki Cenk, Mustafa Aşan, Mahmut gibi kilit oyuncularını kaybetme riski yaşayan tecrübeli teknik adam, "Bu kadronun korunması lazım" dedi. Hiçbir oyuncusuyla sorunu bulunmadığını söyleyen Soner Tolungüç, sözlerini şöyle sürdürdü: "Göndermeyi düşündüğüm kimse yok. Biz kenetlenmiş bir takımız ve bu uyumun sürmesini istiyoruz. İdari konularda görüş bildiremem ama kulübün önünde, gelecek yaz dönemini de kapsayan transfer yasağı var. Hesapları ve planlamayı iyi yapmak lazım. Oyuncuların para konusunda beklentileri olduğu bir gerçek. Destek istiyoruz."

Trabzon'da saha şartlarına uyum sağlayarak kazanmak için hamle yaptıklarını belirten Soner Tolungüç, "Dört topumuz direkten döndü. Daha farklı kazanabilirdik. Sonuçta ilk yarıdaki puan hedefine ulaştık" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’den bir kervan geçti…
Sonraki Haber İnsan Hakları Haftası'na ''Çocuk Gelinler'' damgasını vurdu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?