ANA SAYFA > SPOR > Soner Tolungüç: ''Benim olduğum yerde pes etmek yok''

Soner Tolungüç: ''Benim olduğum yerde pes etmek yok''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Soner Tolungüç: ''Benim olduğum yerde pes etmek yok''

Karşıyaka'nın bu sezon anlaştığı 5. teknik direktör olan ve geçtiğimiz hafta takımın başında ilk kez maça çıkan Soner Tolungüç, takımın genel durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Takımda, takım ruhunun oturmadığını belirten Tolungüç, "Futbolcularda aidiyet duygusu, takım ruhu tam olarak oturmamıştı. Kazanamamanın güvensizliğiyle belli dakikalardan sonra oyun ritmi düşüyor. Hatlar arasında kopmalar oluyor. Rakipler bizden daha hazır durumda. Eşit şartlarda mücadele olmuyordu. Önce takım olmaya çalışıyoruz. Hedeflediğimiz düzeyin yüzde 70'ini bile yakalasak yenemeyeceğimiz takım yok" dedi.

Futbolcuların antrenmanlardaki istek ve arzusundan çok memnun olduğunu belirten Tolungüç, "Arayı en iyi şekilde iyi değerlendirip takım ruhunu geri kazanacağız. Fiziksel olarak bir basamak olsun, yukarı çıkmaya çalışacağız. Futbolculara bireysel ve toplu olarak zihinsel terapi de yapıyoruz. Futbolun ciddi bir iş olduğunu, işimize daha çok saygı göstermemiz gerektiğini söylüyoruz. Çalışmaların meyvesini lider Adanaspor'la oynayacağımız maçta alacağız. Benim olduğum yerde pes etmek yok" diyerek son haftaya kadar mücadele etmeye devam edeceklerini belirtti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Akpınar: ''Karşıyaka Stadı kulübün geleceği olmayacak’’
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'ya ceza yolda

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?