ANA SAYFA > SPOR > SMA hastası Kaan Efe için basketbol turnuvası düzenleniyor

SMA hastası Kaan Efe için basketbol turnuvası düzenleniyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
SMA hastası Kaan Efe için basketbol turnuvası düzenleniyor

Bergama Belediyesi çok önemli bir organizasyona ev sahipliği yapıyor. Belediye, SMA Tip1 Hastası Kaan Efe adına basketbol turnuvası düzenliyor.

31 Ocak 1 Şubat tarihleri arasında U11 Erkek Kategorisi'nde düzenlenecek "Kaan Efe Cup" Turnuvası'na Karşıyaka Spor Kulübü, Mavişehir Spor Kulübü, Bergama Motorlu Sporlar Kulübü, Yarış Spor Kulübü(Balıkesir), Lider Spor Kulübü(Manisa) ve Amiraller Spor Kulübü'nün basketbol takımları katılacak. SMA hastalığı ve SMA hastası Kaan Efe'ye dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için organize edilecek turnuvaya Erdal Öner Spor Salonu ev sahipliği yapacak. 31 Ocak saat 10.00 ile 19.00 arası ve 1 Şubat tarihinde saat 10.00 ile 15.00 arası düzenlenecek maçlar sonunda takımlara kupaları verilecek. Bergama Belediyesi de yaptığı açıklamada, "SMA Tip1 Hastası Kaan Efe adına U11 Erkek Kategorisi'nde düzenlediğimiz, "Kaan Efe Cup" Turnuvası'na tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. Yaşatalım Kaan Efe'mizi inşallah" ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gümrükçü en büyük kupayı Kılıçdaroğlu’na götürdü
Sonraki Haber Başkan Tekin sanayici ile buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?