ANA SAYFA > İZMİR > Başkan Tekin sanayici ile buluştu

Başkan Tekin sanayici ile buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Tekin sanayici ile buluştu

Torbalı Yazıbaşı Mahallesi’nde bulunan ve onlarca sanayi kuruluşunu ilgilendiren imar düzenlemesi ile ilgili istişare toplantısı yapıldı.

Torbalı Ticaret Odası Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, Torbalı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Çiçek Gültekin Elbir ve sanayiciler katıldı. Çevre Şehircilik Bakanlığı’nın 1/1000000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı’nda sanayi lekeli olan parsellerin 1/25000 ölçekli planda sanayi imarı alabilmesi için başlatmış olduğu çalışmalar neticesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Torbalı Belediyesi de harekete geçti.  

Bölgede bulunan firmalar için gerekli çalışmaları yapacaklarını belirten Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, konuyu bizzat İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e ileteceğini ve firma sahiplerinin sorunlarını anlatabileceği bir toplantı organize edeceğini belirtti. Başkan Tekin, yaptığı açıklamada “Yazıbaşı bölgesinde faaliyet gösteren firmalarımızın bulunduğu ve sanayi imarı kapsamı dışında kalan bölgeler için harekete geçiyoruz. Bugün gerçekleşen toplantıda firma yetkililerimizin sorunlarını dinleyerek gerekli notları aldık. Firmalarımızı olumsuz etkileyen bu durumu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’e ileterek gerekli işlemleri başlatmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, tarım arazilerinin yok olmasına karşı olduklarını belirterek “Tarım arazileri kesinlikle kırmızı çizgimiz. Tarım arazilerinin yok olmasına izin vermeyiz. Fakat sanayi bölgelerinin arasında kalan alanların da imara açılmasını istiyoruz. Bugün Yazıbaşı bölgesinde faaliyet gösteren firmalarla bir araya gelerek taleplerini dinledik. Torbalı Ticaret Odası olarak firmalarımıza destek olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber SMA hastası Kaan Efe için basketbol turnuvası düzenleniyor
Sonraki Haber Karaca Sineması'nda kısa filmlerle ısındılar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?