ANA SAYFA > İZMİR > Gümrükçü en büyük kupayı Kılıçdaroğlu’na götürdü

Gümrükçü en büyük kupayı Kılıçdaroğlu’na götürdü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gümrükçü en büyük kupayı Kılıçdaroğlu’na götürdü

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek Çiğli Belediyesi Bear Sailing Yelken Takımının kazandığı Cumhurbaşkanlığı Kupasını takdim etti.

Başkan Utku Gümrükçü, CHP Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan, CHP Çiğli Kadın Kolları Başkanı Hatice Tanrıverdi, CHP Çiğli Gençlik Kolları Başkanı Tolga Sağlam, CHP İzmir İl Yöneticileri Cansu Malatyalı ve Hüseyin Kızılkaya ile birlikte gerçekleştirdiği Genel Merkez ziyaretinde Çiğli Belediyesi Bear Sailing Yelken takımının 17 ülkeden 96 teknenin katılımıyla gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışını kazanarak elde ettiği Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı Kemal Kılıçdaroğlu’na sundu. Gümrükçü, ziyaret sırasında Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na sportif anlamda hayata geçirilen yatırımlar ve devam eden projelerle ilgili de bilgi verdi.

Gümrükçü: “Kupa bizden, Cumhurbaşkanlığı Genel Başkanımızdan”
Gerçekleştirilen ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Gümrükçü, “Yelken takımımızın ciddi mücadeleler vererek kazandığı Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na takdim ettik. Sürecin hikayesini kendisiyle paylaştık. Belediyemizin devam eden diğer hizmet ve projeleriyle ilgili bilgi verdik. Bu değerli kupanın yakın gelecekte ülkemiz açısından çok daha güzel gelişmelere vesile olacağına inanıyorum. Çiğlimizi, şehrimizi ve ülkemizi Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanlığında çok daha yaşanabilir kılacağız. Bu vesileyle Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na nazik misafirperverliği ve Çiğlimize olan ilgisinden ötürü şahsım ve Çiğlili hemşehrilerim adına bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de 2021 yılında 34 bin 13 adet otomobilin trafiğe kaydı yapıldı
Sonraki Haber SMA hastası Kaan Efe için basketbol turnuvası düzenleniyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?