ANA SAYFA > GÜNDEM > "Siz hayal edin, biz yapalım" projesi başlıyor...

"Siz hayal edin, biz yapalım" projesi başlıyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ

Karşıyaka Belediyesi, şehrin kalkınması ve sosyal projelerin tamamlanması için yeni bir çalışma başlattı. Bu kapsamda "Siz Hayal Edin, Biz Yapalım" projesini hayata geçirdi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyakalılardan yapılmasını istedikleri projeleri internet üzerinden belediyeye göndermeleri halinde ilgili birimlerce önem sırasına göre projeleri hayata geçirme sözü verdi.
Yerel seçimler öncesinde "Bu kenti birlikte yöneteceğiz" sloganıyla yola çıkan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyakalıları da yönetim sürecine dahil etmek için ilk adımı attı. Vatandaşların, ilçe için hayal ettiği projeleri hayata geçirmek isteyen belediye "Siz Hayal Edin, Biz Yapalım" projesini başlattı. Belediyenin web sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden başlatılan projeye göre Karşıyakalılar, hayal ettikleri projeleri belediye ile paylaşacak. Yetkililer, önem sırasına koydukları projeleri yatırım planına alacak ve projenin hayata geçirilmesi sağlanacak.
Projeye büyük ilgi gösteren vatandaşlar, web sitesi üzerinden yayınlanan formlara, bir ayda 100’e yakın proje önerisi gönderdi. Çevre, sosyal yardımlar, istihdam, turizm, kültür ve enerji gibi pek çok konuyu içeren proje önerileri için bir sınırlama bulunmuyor. Vatandaşlar, belediye hizmet binasına bizzat gelerek de projelerini teslim edebiliyor.
Karşıyakalı her bireyin ilçenin geleceği ve daha da güzelleşmesi için söz hakkı olduğunu söyleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Katılımcı belediyecilik anlayışı, hizmet prensiplerimizin temelini oluşturuyor. Her fırsatta vatandaşlarımızın görüşlerine, istek ve önerilerine kulak veriyoruz. Hizmetlerimizi buna göre şekillendiriyoruz. Bu yeni projemizde ise söz tamamen vatandaşlarımızda. Herkesin mutlaka yaşadığı çevreye ilişkin gerçek olmasını istediği hayalleri vardır. İşte biz bu hayalleri gerçeğe dönüştürmek için bir kapı açıyoruz. Uygulanabilir projeleri, önem ve ihtiyaç sırasıyla, tek tek hayata geçireceğiz. Bu sayede hep birlikte hayallerimizdeki Karşıyaka'yı yaratmış olacağız." dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka sokaklarında bayram temizliği...
Sonraki Haber Karşıyaka Spor Kulübü ve Bostanlıspor'dan bayram kutlaması

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?