ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Spor Kulübü ve Bostanlıspor'dan bayram kutlaması

Karşıyaka Spor Kulübü ve Bostanlıspor'dan bayram kutlaması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Spor Kulübü ve Bostanlıspor'dan bayram kutlaması

Ramazan Bayramı nedeniyle başta Karşıyaka Spor Kulübü olmak üzere Karşıyaka Spor Kulüpleri bayram mesajı yayınladı.

Karşıyaka Spor Kulübü'nün kutlama mesajında şu ifadeler yer aldı:
"Sağlık ve esenliklerle dolu, güzellik, birlik ve beraberliklerin olduğu, başarılı ve şampiyonluklar göreceğimiz, her zaman bir öncekinden daha güzel olan bayramlara ulaşmak umuduyla tüm Karşıyakalıların bayramını kutlar, şeker tadında bir bayram geçirmelerini dileriz.- Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu"
Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu bayram mesajında, "Başta Karşıyaka spor camiası olamk üzere, Karşıyakalıların, Bostanlıspor üye, taraftar, sporcu, sporcu velileri ve Bostanlı esnafıyla, halkının bayramlarını kutlarız. Mutlu, sağlıklı, birlik ve beraberlikle başarılı nice bayramlar dileriz" ifadesine yer verildi.
Karşıyaka'nın basketbolda KSK'den sonra profesyonel liglerdeki 2. temsilcisi olan Bostanlıspor Basketbol Şube Yönetimi de bir bayram mesajı yayınladı.
Basketbol Şubesi Yöneticilerinin bayram mesajı şöyle: "Tüm Karşıyakalılar'ın bayramını en içten dileklerimizle kutluyor ve birlik, beraberlik temenni ediyoruz. Yeni sezonda yepyeni başarılara imza atmak dileğiyle, mutlu bayramlar."
Karşıyaka Starları Gençlik ve Spor Kulübü de bayram mesajı yayınladı ve "Karşıyakalılar'ın bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz" denildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber "Siz hayal edin, biz yapalım" projesi başlıyor...
Sonraki Haber İzmir'in ilk hayvan mezarlığı Karşıyaka'da...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?