ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Sıra The Soul Rebels'de

Sıra The Soul Rebels'de

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sıra The Soul Rebels'de

29. Uluslararası İzmir Festivali, 1 Temmuz 2015 Çarşamba günü ABD Büyükelçiliği ve İKSV işbirliği ile gerçekleştirilecek The Soul Rebels konseri ile devam ediyor.

Derrick Moss - bas davul, Lumar Leblanc- trampet, Julian Gosin- trompet, Corey Peyton – trombon, Erion Williams- saksafon, Paul Robertson- trombon, Edward Lee Jr.- sousaphone, Marcus Hubbard- trompet’den oluşan Soul Rebels; radyoda dinlemeyi sevdikleri pop müziğini ve içerisinde yetiştikleri New Orleans Band geleneğini yayma fikriyle bir araya geldiler. Bu geleneğin peşinden giden Grup üyeleri hip hop, caz ve rock müzik unsurlarını funk ve soul müzikle bir araya getirdiler. Grup, uluslararası çıkış albümü Unlock Your Mind’de de duyulabileceği gibi sekiz enstrümanlı bir dizilim oluşturdu. The Soul Rebels, tıpkı bir dans kulübüne benzer bir ortam yaratarak ve grup içerisinde kornoların ve baterinin gücünü kullanarak kariyerini eklektik bir canlı performans üzerine inşa etti.

29. Uluslararası İzmir Festivali’nin halka açık ücretsiz konseri olan The Soul Rebels Brass Band, 1 Temmuz 2015 Çarşamba günü saat 21.30’da İzmir Ekonomi Üniversitesi Açıkhava Gösteri Merkezi’nde çok renkli ve eğlenceli bir konser verecek. Konserin ücretsiz davetiyeleri Kültürpark Lozan kapısı girişindeki İKSEV gişesinden temin edilebilir.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Urla Sanat Sokağı yaza merhaba dedi
Sonraki Haber 3 KSK'li yelkenciden Çeşme'de birincilik

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?