ANA SAYFA > SPOR > 3 KSK'li yelkenciden Çeşme'de birincilik

3 KSK'li yelkenciden Çeşme'de birincilik

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
3 KSK'li yelkenciden Çeşme'de birincilik

Yelken Federasyonu Başkanlığı'nın 2015 yılı İl programları faaliyetinde yer alan Valilik Kupası yarışları Çeşme’de yapıldı.

Çeşme Su Sporları Merkezinde yapılan yarışlarda Karşıyaka'dan Laser 4.7 (Genel) Barbaros Hekimoğlu, Optimist Junior (Genel) Derin Baytur ve Optimist Junior (Kız) Lara Cindoğlu birinci oldu. 
 
Ödül töreninde konuşan Vali Toprak “Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürümüze, Çeşme Yelken Kulübü Başkanımızı ve ayrıca tüm kulüp üyelerine, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü çalışanları ile birlikte tüm sporculara, antrenörlere ve katılımcılara da bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. 3-5 yıldan beri burada yarışmalara ara verildi. Özellikle dünya yelken şampiyonalarına buradan katılım oluyordu ama bu birkaç yıldan beri bir kesintiye uğramış oldu.
 
Ben inanıyorum ki Çeşme Yelken Kulübümüzün ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğümüzün birlikte hareketi ve diğer kulüp bileşenleri ile birlikte, katkı sağlayanlarla birlikte burası gelecekte hem uluslararası, hem de dünya müsabakalarının yine merkezi olmaya gelişerek devam edecektir. Güzel bir müsabaka olduğunu düşünüyorum. Emeği geçen herkese ayrı ayrı bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sıra The Soul Rebels'de
Sonraki Haber Karşıyaka filede Türkiye Dördüncüsü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?