ANA SAYFA > İZMİR > Sındır: ''vergiler esnafımızın belini büküyor!''

Sındır: ''vergiler esnafımızın belini büküyor!''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sındır: ''vergiler esnafımızın belini büküyor!''

İzmir 2. bölgede adım adım çalışan CHP Milletvekili Adayı Kamil Okyay Sındır, Ödemiş’te hemşerileri ile buluştu,

iktidar için destek istedi. Ödemiş Sanayi Sitesi’nde küçük sanayici ve esnafı ziyaret eden Sındır, “CHP iktidarında yerli kaynaklarla, katma değeri yüksek ürünlerle, istihdamı arttıran politikalarla büyümeyi gerçekleştireceğiz. Üretimin çarklarını hızlandıracağız” dedi.  Çalışmalarına akşam da Ödemiş'in köylerinde devam eden Sındır, Gölcük ve Zeytinli’de halka seslendi.

“ESNAFIMIZ YA İFLAS EDİYOR YA DA KİLİT VURUYOR"

Ödemiş’in tarım ve hayvancılıkta öne çıkmasının yanında, küçük sanayinin de önemli gelir kaynaklarından olduğunu söyleyen Sındır, “Ödemiş Sanayi Sitesi, çok sayıda girişimci ve sanatkarın çalıştığı önemli bir yer. Ancak bu insanlar vergi yükleri ve borç sarmalı altında eziliyor, çarklarını çevirmekte zorlanıyor. Esnafımız ya iflas ediyor ya da ekmek teknelerini kapatıp gidiyor. Biz iktidarımızda esnafımıza, ödediği yıllık vergi ve prim miktarı kadar sıfır faizli kredi kullandıracağız. Esnafımızın da şirketler gibi kira, araç gideri vb. iş yeri masraflarını vergiden düşebilmesini sağlayacağız” dedi.

“VERGİ AVANTAJI SAĞLAYACAĞIZ!..”

Dolaylı ve doğrudan vergilerle nedeniyle esnafın sıkıntı çektiğini söyleyen Sındır, “vergiler esnafımızın belini büküyor. CHP iktidarında yerli kaynaklarla, katma değeri yüksek ürünlerle, istihdamı arttıran politikalarla büyümeyi gerçekleştireceğiz. Sanatkarlarımıza, girişimcilerimize omuz vereceğiz. Esnafımızın kurduğu kümelenme şirketlerine vergi avantajı sağlayacağız. Bunların yanında esnafa sadece mali değil, stratejik destek de vereceğiz. Sanayilerimizde birbirinden becerikli, yaratıcı ustalarımız, çıraklarımız var. Onlara destek vererek üretimi de artıracağız, nitelikli insan gücümüzü de” dedi.

“AYRIŞTIRMALARA VE KUTUPLAŞMALARA SON VERECEĞİZ”

Çalışmalarına akşam da Ödemiş'in köylerinde devam eden Sındır, Gölcük ve Zeytinli’de halka seslendi. Sındır şöyle dedi: “Bu hükümet 12 yıllık iktidarı sonunda halkı kutuplaştıran, kamplaştıran sevgisiz bir siyasal iklim yarattı. Demokrasi, hukuk devleti, tarafsız yargı kaldırıldı. Yurttaşlarımız artan ekonomik zorluklar yanında baskılar altında eziliyor. Bir yanda ekonomik baskı diğer yanda iktidar baskısı” Sındır üreticinin ve üretimin yanında olacaklarını söyleyerek sözlerini şöyle sonlandırdı: “Bizim iktidarımızda başka geliri olmayan çiftçiye, hane başına, asgari ücret düzeyinde gelir garantisi sağlayacağız. Arazi toplulaştırma faaliyetlerinde tarımsal etkinliklerin sürdürülebilir olmasını destekleyecek bir modeli uygulamaya koyacağız. Üreticimizin ve üretimin yanında olacağız.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tanrıkulu: MHP iktidarında Türkiye ekonomisi rotasını bulacak
Sonraki Haber Dikmen:''Medyada kadının adı yok, boy boy fotoğrafları var!''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?