ANA SAYFA > İZMİR > Sındır: ''Sandığa gidelim, geleceğimize sahip çıkalım!''

Sındır: ''Sandığa gidelim, geleceğimize sahip çıkalım!''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sındır: ''Sandığa gidelim, geleceğimize sahip çıkalım!''

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kamil Okyay Sındır hafta sonunu piknik yapan hemşerileri ile geçirdi.

Ziyaretleri kapsamında Gümüşhaneliler Dayanışma ve Kültür Derneği, Çiğli Dörtler Derneği ve Ödemiş Gölcüklülerle bir araya gelen Sındır, partisi için destek istedi. Sındır tüm vatandaşlara yurttaşlık görevlerini yerine getirmeleri çağrısında bulunarak 7 Haziran’da sandığa gitmelerini istedi.

“LÜTFEN SANDIĞA GİDİNİZ, OYUNUZU KULLANINIZ”

Ziyaretleri sırasında vatandaşlara sandığa gitme çağrısı yapan Sındır, oy kullanmanın bir yurttaşlık görevi olduğunu belirtti. Sındır, “Bir yurttaş olarak sizlere çağrı yapmak istiyorum. Lütfen sandığa gidiniz, oyunuzu kullanınız. Oyunuz ile bu ülkeye, bu vatana, geleceğinize sahip çıkınız. Çocuklarımızın, torunlarımızın, yaşlılarımızın, işsizimizin, esnafımızın ve köylümüzün geleceğine sahip çıkalım” dedi.

“HEMŞERİLERİMİZİ, YURTTAŞLARIMIZI SANDIĞA GİTMEK İÇİN İKNA EDELİM”

“Sadece kendi oylarımızı kullanmakla kalmayalım çevremizdeki insanları da oy kullanmaya ikna edelim” diyen Sındır, “Cumhuriyetimizin geleceği adına daha müreffeh bir gelecek adına, çağdaş ülkeler düzeyinin üzerine çıkabilmek adına, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal’in bize gösterdiği hedefe ulaşabilmek adına sandığa gidelim. Bizim onlara bir görevimiz bir sorumluluğumuz var. Bu vatana bir sorumluluğumuz var, bu bayrağa bir sorumluluğumuz var; o da sandıkta oyumuzu kullanmak. 7 Haziran'da öncü olalım ve sadece kendi oyumuzu kullanmakla kalmayalım. Hemşerilerimizi, yurttaşlarımızı sandığa gitmek için ikna edelim” dedi.

“İZMİR’DE DE TÜRKİYE’DE DE BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ”

7 Haziran’da birinci parti olarak iktidar olacaklarını söyleyen Sındır konuşmasını şöyle sonlandırdı: "Biz ortaya koyduğumuz ekonomi politikalarımızla, ortaya koyduğumuz sosyal politikalarımızla, yoksulluğu, işsizliği ortadan kaldıran, kadınımıza, esnafımıza, çiftçimize, köylümüze sunduğumuz projelerimizle ve bunların karşılığında vatandaşlarımızdan alacağımız destek ve teveccühle iktidara geleceğiz. Biz başkalarının onun bunun desteği ile iktidara gelmeyeceğiz. Ben inanıyorum biz İzmir’de de Türkiye’de de birinci parti olacağız ve iktidara geleceğiz. Parlamentoda sizler adına partimizi yücelterek hatta iktidarın bir milletvekili ve iktidarın bir bakanı olarak huzurlarınıza çıkacağım.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf ilk transferini yaptı...
Sonraki Haber Balbay:''İzmir'de yüz bini aşkın Suriyeli var...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?