ANA SAYFA > SPOR > Şimşek: Transfer yapamazsak mevcut kadro aslanlar gibi mücadele eder

Şimşek: Transfer yapamazsak mevcut kadro aslanlar gibi mücadele eder

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şimşek: Transfer yapamazsak mevcut kadro aslanlar gibi mücadele eder

Ptt 1'inci Lig'de eski futbolcusu Tiago'ya olan 300 bin dolar borcu nedeniyle transfer yasaklısı konumuna düşen Karşıyaka'da teknik direktör Yusuf Şimşek yüreklere su serpti.

"Transfer yapamazsak da yola bu kadroyla devam ederiz" diyen Şimşek, "Ligde 25 puanı bu oyuncular topladı. Bizi play off hattına bu isimler taşıdı. Ayrılanların yerine transfere ihtiyaç duyduğumuz bir gerçek ama mevcut kadro da ikinci yarıda aslanlar gibi mücadele eder. Bizim için önemli olan takımdaki iç huzur" şeklinde konuştu.

Yönetim bu hafta Tiago krizini çözüp transferin önünü açmayı hedeflerken, Yusuf Şimşek'in istediği bir kanat oyuncusu, bir sol bek, alternaif bir kaleci ile ön libero ve santrfor konusunda arayışlara koyuldu. Karşıyaka'nın altyapısında yetişen sol bek Kerem Can Akyüz için Balıkesirspor'dan söz alan yönetim, aynı kulüpte kiralık listesine konulan, hem kanatlar hem de ileri uçta oynayabilen Murat Gürbüzerol'u da listeye aldı. Yeşil kırmızılı ekipten ayrılmak istediğini bildiren kaleci Loriya ise antrenmanları sürdürüyor.

Karşıyaka Başkanı Fatih Diniz, elektronik bilet sistemi ve Passolig kartıyla ilgili protestolarını ligin ikinci yarısı öncesi sonlandırma kararı alan taraftara teşekkür etti. Başkan Diniz, "Her zaman yanımızda olduklarını bildiğimiz taraftarımız statta fiilen de yine yanımızda olacak. Futbol taraftarla güzel. İkinci yarıda play off yarışını taraftarımızla sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da denizden çıkarılan cesedin kimliği belirlendi
Sonraki Haber Ufuk Sarıca taraftardan destek istedi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?