ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da denizden çıkarılan cesedin kimliği belirlendi

Karşıyaka'da denizden çıkarılan cesedin kimliği belirlendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da denizden çıkarılan cesedin kimliği belirlendi

Karşıyaka'da denizden cesedi çıkarılan kişinin 39 yaşındaki Engin Baydar olduğu tespit edildi.

Psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü belirtilen Baydar'ın, zaman zaman evden ayrıldığı, yaşamına son vermek için önce kalem pil yuttuğu, ardından da denize atladığı bildirildi.

Karşıyaka İskelesi yakınlarında dün sabah saatlerinde yürüyüş yapanlar, denizde hareketsiz duran bir kişiyi görünce polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri, söz konusu kişinin öldüğünü belirlerken, polis cesedi denizden çıkarttı.

Otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılan kişinin, ailesiyle yaşayan Engin Baydar olduğu ortaya çıktı. Psikolojik sorunları nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü ve zaman zaman evden ayrıldığı öğrenilen Baydar'ın midesinden de otopsi sırasında kalem pil çıktığı, yaşamına son vermek için denize atlamadan önce pil yuttuğu bildirildi. Bekar olan Baydar'ın cesedi, otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Baydar'ın Karşıyaka'daki Büyük Camii'nde öğlen düzenlenecek cenaze töreninin ardından Doğançay Mezarlığı'nda toprağa verileceği belirtildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Burası Afrika değil İzmir!..
Sonraki Haber Şimşek: Transfer yapamazsak mevcut kadro aslanlar gibi mücadele eder

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?