ANA SAYFA > SPOR > Şimşek: Samsunspor karşısında çıkışa başlayacağız

Şimşek: Samsunspor karşısında çıkışa başlayacağız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şimşek: Samsunspor karşısında çıkışa başlayacağız

Karşıyaka'da teknik direktör Yusuf Şimşek,"Samsunspor karşısında çıkışa başlayacağız" dedi.

Antalya'da antrenmanların yanı sıra, birebir ve toplu görüşmeler yaparak oyuncularını müsabakalara hazırlayan Yusuf Şimşek, kupa maçları ve transfer çalışmaları nedeniyle devre arasında kamp yapmadıklarını hatırlatarak, "Lige verilen ara bizim için iyi bir fırsat oldu. Kampta eskiler ve yeniler kaynaştı. Biz de yapmak istediklerimizi daha geniş bir zaman diliminde oyunculara anlatma fırsatı bulduk" dedi. Ara transferin son gününde ileri uca yapmayı planladığı takviyeyi gerçekleştiremediklerini hatırlatan Yusuf Şimşek, şöyle devam etti:"Bir santrfor daha almak istiyorduk, olmadı. Ancak elimizde liglerde gol krallığı yaşamış isimler var. Bu kadro da lig yarışında yüzümüzü güldürecektir. Kalan 15 maçta eski-yeni farketmeksizin tüm oyuncular elini taşın altına koyacak ve ligde kalacağız. Kupada son oynadığımız Akhisar maçında iyi bir performans sergiledik. Samsunspor karşısında çıkışa başlayacağız."

Karşıyaka'da üst adalesindeki sakatlık nedeniyle 16 Ocak'taki Adana Demirspor maçından bu yana takımdan ayrı kalan golcülerden Gökhan Ünal iyileşirken bu kez Necati Ateş sakatlandı. Gökhan'ın Antalya'da takımla çalışmalara başladığı, kasığında yırtık meydana gelen Necati'nin ise dinlendirildiği ve Samsunspor karşılaşmasında forma giyemeyeceği bildirildi. Yeşil kırmızılı ekipte Berkay Can'ın sakatlığı da sürüyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bilim Müzesi 8 bin ziyaretçiyi ağırladı
Sonraki Haber CHP Karşıyaka, Kaf Sin Kaflı olmayı konuştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?