ANA SAYFA > SPOR > Şimşek: Play-Off hedefinden vazgeçmedik

Şimşek: Play-Off hedefinden vazgeçmedik

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şimşek: Play-Off hedefinden vazgeçmedik

Ptt 1'inci Lig'de ikinci yarıda deplasmanda oynadığı ilk iki maçta 1 puanla yetinen Karşıyaka, cumartesi günü Play off yarışındaki rakiplerinden Elazığspor, haftaya da ilk iki hesapları yapan Osmanlıspor'u İzmir'de ağırlayacak. Teknik direktör Yusuf Şimşek, "Transfer döneminde yaşadığımız yasak sıkıntısı ve puan kayıplarına rağmen yolumuzdan dönmedik, play off hedefinden vazgeçmedik" diye konuştu.

Ev sahibi oldukları iki maçtan 6 puan çıkaracaklarını iddia eden Şimşek, "En büyük kozumuz tribünlere dönecek taraftarımız olacak. Bu etabı 6 puanla geçersek yeniden ilk 6'ya girer, avantajlı bir konuma geçeriz" dedi. Bu arada teknik heyete 2'şer maaş ödeme yapan yönetim de Antalyaspor beraberliğinin primlerini dağıtarak takıma moral aşılamaya çalıştı. Mehmet Yiğit ve Mustafa'nın cezalı olduğu Karşıyaka'da Yusuf Şimşek, Cenk ile Onur Alkan'ı görevlendirecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber "Resim Gibi" yoğun ilgi gördü
Sonraki Haber İzmir'de topraksız tarım “yükselen değer” oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?