ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > "Resim Gibi" yoğun ilgi gördü

"Resim Gibi" yoğun ilgi gördü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ

Gazeteci ve Fotoğraf Sanatçısı Serdar Ağır’ın objektifiyle peşine düştüğü öyküleri karelere yansıttığı ‘Resim Gibi’ isimli fotoğraf sergisi ziyaretçileriyle buluştu.

Konak Belediyesi’nin destekleriyle Prof.Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür Merkezi'nde İzmirli sanatseverlerin beğenisine sunulan serginin açılış töreni yoğun ilgi gördü. Açılışa Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, usta gazeteci Uğur Dündar, İzmir Gazeteciler Cemiyeti ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Atilla Sertel ile Ağır’ın meslektaşları, sevenlerinin de aralarında olduğu çok sayıda davetli katıldı. Serginin açılışında heyecanı gözlerinden okunan Serdar Ağır, desteklerinden ötürü Konak Belediyesi’ne teşekkür etti. Ağır, tüm katılımcılara fotoğraf kadar net, resim kadar renkli bir dünya diledi.

Ağır'ı kutlayan Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da yaptığı konuşmada, "Çok renkli bir dünyada yaşıyoruz. Her gün yeni üretimler yapılıyor ve her gün yeni bir dünya kuruluyor. Bu yeni dünyayı farklı gözlerle görmemizi sağlayanlara; başta Serdar Bey olmak üzere sanatçılara başarılar diliyorum. Biz bu alanları daha çok sanatçıya açabilirsek ne mutlu bize. Ancak görüyorum ki; bu salonlar yetersiz. Kentin büyük galerilere ihtiyacı var. Bu ihtiyacı karşılamak da bir görev. Sergiye yakışır mekanlarda sergi yapmak lazım; bunun için hükümete, yerel yönetimlere hem de özel sektöre çok görev düşüyor" diyerek özeleştiride bulunmayı da ihmal etmedi. 1983 yılında İzmir ticaret Gazetesi’nde meslek hayatına başlayan Serdar Ağır’ın kentin sokaklarında gözden kaçan ayrıntılardan oluşan sergisinde siyah beyaz ve renkli baskı olmak üzere toplam 35 fotoğraf yer alıyor. İzleyicilerini farklı bir gözle yeni bir yolculuğa çıkaran ‘Resim Gibi Resim Sergisi’ 14 Şubat'a kadar Prof.Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür Merkezi'nde ziyarete açık olacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka ve Selçuk Yaşar TSYD İzmir'den ödülünü aldı
Sonraki Haber Şimşek: Play-Off hedefinden vazgeçmedik

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?