ANA SAYFA > OKUYUCU MEKTUBU > Sıkıyorsa arabayı çekin...

Sıkıyorsa arabayı çekin...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sıkıyorsa arabayı çekin...

İzmir'in dört bir yanında, özellikle de benim yaşadığım Karşıyaka Mavişehir Bölgesinde kaldırım işgalleri artık canımızı burnumuza getirdi. Araçların altında kalma tehlikesi yaşayarak, yollardan yürümeye başlıyoruz.

Bunun tek sebebi de özel araçların yaya kaldırımlarına park etmeleri. Trafik Polisine şikayet ettiğimizde, "Biz kaldırımlara karışmıyoruz. Belediyeye şikayet edin" diyorlar. Belediyeye şikayet ediyoruz. Onlardan aldığımız cevap da çok ilginç oluyor. Onlar da "Trafik Müdürlüğü sorumluluğunda" diyorlar.
Biz şikayetimizi kadıya yapalım da. Kadı nerede?..
Lütfen "Okuyucu Mektubu" köşesine fotoğrafı da koyun. Çok ilginç. Aslında da hiç ilginç değil. İbretlik bir fotoğraf. Devlet "Yasak. Aracınız çekilecek" lehvası dikiyor. Araba sahibi de tam altına dalga geçercesine aracını park ederek, adeta "Sıkıysa çekin" diyor. Sadece burada değil. Karşıyaka'nın her yanında. Hele hele Girne Bulvarında adım başında.
Şimdi ben de diyorum: Ya çekin. Ya da tabelayı kaldırım.
Güzin Türkmenli

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Kaymakamlık Kupası "Şirketler Basketbol Ligi" düzenlendi
Sonraki Haber Hangi anaokulunu seçmeli, çocuğun uyumu nasıl sağlanmalı?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?