ANA SAYFA > TEKNOLOJİ > Shakira, Facebook'un zirvesinde

Shakira, Facebook'un zirvesinde

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Shakira, Facebook'un zirvesinde

Önde gelen sosyal ağlardan Facebook'ta ilkler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak elde edilen bilgilere göre Facebook'ta ünlü sayfaları içinde 100 milyon beğeniye ulaşan ilk ünlü şarkıcı Shakira oldu.

Lübnan asıllı Kolombiyalı şarkıcı Shakira, dev sosyal ağ Facebook'a 2007 yılında katılmıştı. Tam 7 yıldır sosyal ağda varlığını gösteren ünlü şarkıcı, bu rakamı sosyal ağ tarafından otomatik olarak hazırlanan video ile kutladı. Hal böyle olunca söz konusu videonun altına birçok tebrik yorumu yazıldı. Bu yorumların arasında en çok dikkati ise Facebook'un CEO'su Mark Zuckarberg'in atmış olduğu yorum çekti. Zuckerberg, videonun altına 'Tebrikler. Harika bir insan için harika bir dönüm noktası' diye yazdı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Aziz Kocaoğlu'ndan Gazze mesajı
Sonraki Haber Ergin Ataman: Ufuk Sarıca ile çalışmak güzel duygu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?