ANA SAYFA > İZMİR > Aziz Kocaoğlu'ndan Gazze mesajı

Aziz Kocaoğlu'ndan Gazze mesajı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Aziz Kocaoğlu'ndan Gazze mesajı

Gazze'de çok büyük bir dramın yaşandığını söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "İnsanlar ölmesin, barış egemen olsun" mesajı verdi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, engelli derneklerinin temsilcileri, engelliler ve ailelerine bir iftar yemeği verdi. İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu'nun da katıldığı Tarihi Havagazı Fabrikası'ndaki iftar yemeğinde, engelliler Başkan Kocaoğlu ile fotoğraf çektirme yarışına girerken, Başkan Kocaoğlu'nun Gazze ile ilgili sözleri akşama damga vurdu.

"Gazze'de çok büyük bir dram, katliam, soykırım yaşanıyor" diye konuşan Başkan Kocaoğlu, bir haftalık saldırıda 500'den fazla Filistinli'nin şehit olduğunu söyledi. Gazze için 3 günlük yas ilan edildiğini hatırlatan Başkan Aziz Kocaoğlu, "Tabii yas tutalım ama tüm dünyaya, bu katliamı yapan ve bunu destekleyen herkesin bu işten vazgeçmesini, insanların ölmemesini, barışın, kardeşliğin ve dostluğun egemen olmasını diliyorum. Şiddetle bu haksız saldırıları kınıyorum" dedi.

Başkan Kocaoğlu, "Her Ramazan'da barış ve kardeşlik diliyoruz, ama insanlık birbirini öldürmeye, terör insanları katletmeye devam ediyor. Tüm iyi niyetimizle, tüm samimiyetimizle bunlar olmasın, çocuklar- insanlar ölmesin diliyoruz. Şehit olanların ruhları şad olsun" diye konuştu.

İşaret Dili Çevirmen ve Eğiticileri Derneği'nden Nurdan Aktosun, Başkan Kocaoğlu'nun sözlerini işaret diline çevirirken Buca Sağlık, Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'nden Cengiz Çatal ve İzmir Tüm Demokratik Engelliler Dayanışma Derneği'nden Selahattin Şen, Başkan Kocaoğlu'na teşekkür plaketi sundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi Ramazan Eğlenceleri'ni iptal etti
Sonraki Haber Shakira, Facebook'un zirvesinde

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?