ANA SAYFA > GÜNDEM > ''Seyyar makam odası'' Örnekköy'de kuruldu

''Seyyar makam odası'' Örnekköy'de kuruldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
''Seyyar makam odası'' Örnekköy'de kuruldu

Resmi görüşmeleri yaparken halkla daha fazla iç içe olmak, öneri ve talepleri yerinde değerlendirmek için Seyyar Makam Odası uygulaması başlatan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, bu hafta Örnekköy'de vatandaşlarla buluştu. Muhtarlık ofisi yanında kurulan çadırda resmi görüşmeleri kabul eden Akpınar, mahalle sakinleriyle de bol bol sohbet etti.

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte mahalle ziyaretlerine ağırlık veren Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar bir yandan resmi görüşmelerini yapmak, diğer yandan vatandaşların talep ve önerilerini dinleyebilmek için geçen hafta başlattığı ‘seyyar makam odası’ uygulamasını bu kez Örnekköy’e taşıdı. Uygulama sayesinde; hem resmi görüşmeler için gelen misafirlerini farklı mahallelerde konuk eden Başkan Akpınar hem de vatandaşlarla daha sık buluşma imkânına kavuştu.

HER HAFTA FARKLI BİR MAHALLE

Geçen hafta İnönü Mahallesi’nde başlatılan Seyyar Makam Odası uygulamasının bu haftaki durağı Örnekköy oldu. Muhtarlık Binası önünde masa ve sandalyeler ile geçici ziyaret odası oluşturan Başkan Akpınar, gün içindeki resmi görüşmelerini burada kabul etti. Geri kalan zamanda da vatandaşların talep ve önerilerini dinleme fırsatı yaratan Başkan Akpınar, mahalle için yapılan çalışmaları yerinde inceledi ve esnaf ziyaretleri ile halkın talep ve önerilerini dinledi. Aniden bastıran kısa süreli yağmur sırasında da tasarımı ve imalatı belediye bünyesinde yapılan çadır devreye sokuldu. Mahalle sakinleri, hazırlanan çadırda Başkan Akpınar ile birebir görüşebilme imkânına kavuştu. Belediyenin ikram arabalarından, vatandaşlara çay, kahve ve su ikram edildi. Örnekköylüler, Başkan Akpınar’ın bu uygulamasından son derece memnun olduklarını dile getirdi.

“BENİM YERİM MAKAM DEĞİL, SOKAK”

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Resmi randevular günümün büyük bir çoğunluğunu alıyor. Bunu yaparken, halkımızla daha fazla buluşabilmek için böyle güzel bir uygulama başlattık. Sokaktan kopmadan, vatandaşlara dokunarak da resmi işleri yürütebileceğimizi gördük ve beğeni de topladık. Bundan sonra randevu taleplerini belediyede değil, muhtarlıklarımızın yanına kuracağım ‘makam’ odalarında karşılayacağım. Geri kalan zamanı da sokaklarda çalışmaya ayıracağım. Vatandaşlarımız beni bundan sonra makam odasında değil, sokakta görecek” dedi. Seyyar Makam Odası uygulamasının her hafta farklı bir mahallede süreceği belirtildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’in yeni gurur abidesi
Sonraki Haber İşkence mi daha kötüdür, yoksa sürgün mü?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?