ANA SAYFA > ÇEVRE > Sevgililerin Gülleri Menderes’ten

Sevgililerin Gülleri Menderes’ten

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sevgililerin Gülleri Menderes’ten

14 Şubat Sevgililer Günü’nde en anlamlı hediye olan gül, Menderes’te ki seralarda yetiştirilerek vatandaşlar için hazır hale getirildi.

Kesme çiçek sektöründe öncü olan Menderes’te 14 Şubat Sevgililer Günü için çiçek yetiştiricileri tarafından güller hazır hale getirildi. Menderesli çiçek yetiştiricilerinin özenle yetiştirdiği güller, Türkiye’nin dört bir yanına gönderilmeye başlandı.

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, kesme çiçek sektöründe Menderes’in öncü olduğunu belirterek, “Türkiye’de ki gül üretiminin yüzde 70’i Menderes’imizde gerçekleşmektedir. 750 dekar alanda yılda 22 milyon 500 bin adet gül yetiştirilerek yurtiçi ve yurtdışına gönderilmektedir. 14 Şubat içinde hazırlıklarımız tüm hızıyla sürüyor, üreticilerimiz Sevgililer Günü için özenle çiçeklerini hazır hale getiriyorlar” dedi.

Üreticilere teşekkür

Çiçek üreticilerinin hummalı bir çalışma içinde olduğunu kaydeden Başkan Soylu, “ Türkiye genelinde 3 buçuk milyon gülün 14 Şubat’ta vatandaşlarımızla buluşturulması hedeflenirken, bu güllerin 2 milyon 250 bin adeti ilçemizde yetiştirilen güller olacak. Yani tüm Türkiye Menderes’te ki güllerle buluşacak, sevgililerin güllerin Menderes’ten olacak. Bunun oluşmasını sağlayan çiçek üreticilerimize teşekkür ederim. ” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Şemikler Mahalle Merkezi açılıyor
Sonraki Haber Bornovalı çocukların Mars'a yolculuk serüveni

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?