ANA SAYFA > SPOR > Servet Özsüner:''Mücadeleden genel olarak memnunuz''

Servet Özsüner:''Mücadeleden genel olarak memnunuz''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Servet Özsüner:''Mücadeleden genel olarak memnunuz''

Spor Toto Basketbol Ligi'nde deplasmanda Banvit'e 83-78 mağlup olan Banvit'te yardımca antrenör Servet Özsüner karşılaşmayı değerlendirdi.

Servet Özsüner'de yaptığı açıklamada "Banvit bu ligin en sert takımlarından bir tanesi. Kendi sahalarında kazanma yolları hep bu şekilde oldu. Topa karşı çok agresif ve sert olacaklarını bekliyorduk. Buna karşıda oyun kurgumuzu hazırladık. İlk yarıda biraz daha az top kaybetmeseydik daha fazla içeri girebilirdik. Üçüncü periyotta istediğimiz farkı elde ettik. Sıfır top kaybıyla üçüncü periyotu kapattık. Burada çalınan çalınmayan fauller konusunda biraz standardın doğru olmadığını düşünüyoruz. Son periyotta yediğimiz sayıları serbest atışlardan yedik. Çok fazla faul atışı verdik. Mücadeleden genel olarak memnunuz. Güzel ve sert bir maç oldu" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hüseyin Hamamcı:''İnşallah ikinci yarı layık olduğumuz yere geleceğiz''
Sonraki Haber Eskiyle yeninin mücadelesi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?