ANA SAYFA > SPOR > Hüseyin Hamamcı:''İnşallah ikinci yarı layık olduğumuz yere geleceğiz''

Hüseyin Hamamcı:''İnşallah ikinci yarı layık olduğumuz yere geleceğiz''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
 Hüseyin Hamamcı:''İnşallah ikinci yarı layık olduğumuz yere geleceğiz''

PTT 1. Lig'de ilk yarının son maçında sahasında Altınordu’ya 1-0 yenildikleri maçın ardından Karşıyaka Teknik Direktörü Hüseyin Hamamcı, karşılaşmayı değerlendirdi.

Altınordu'yu konuk eden Karşıyaka, rakibine 1-0 mağlup oldu. Ligin ilk yarısını 13 puanla son sırada tamamlayan Karşıyaka'da teknik direktör Hüseyin Hamamcı, "Kazanma düşüncesiyle hazırlandık. 3 puana ihtiyacımız vardı. Duran toptan yediğimiz golle maçı kaybettik" dedi.

Futbolcuların aşırı kazanma isteklerinden doğan hataların olduğunu kaydeden Hamamcı, "Bunların yaşanması puan kaybına neden oldu. Biz Karşıyaka olarak bulunduğumuz yerden kurtulmak istiyoruz. Alınan 13 puan bu kadro için üzücü bir olay. İnşallah ikinci yarı layık olduğumuz yere geleceğiz" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf'ta sonuç yine hüsran...
Sonraki Haber Servet Özsüner:''Mücadeleden genel olarak memnunuz''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?