ANA SAYFA > İZMİR > Sertel: ''Terör biran önce bitirilmeli''

Sertel: ''Terör biran önce bitirilmeli''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sertel: ''Terör biran önce bitirilmeli''

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü nedeniyle İzmir Şehit Aileleri Derneği’ni ziyaret etti.

Toplumun genelinde büyük bir acı yaşandığını ve son günlerde meydana gelen patlamalarla topluma korku salındığını ifade eden CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, teröre karşı yek vücut olarak birlik beraberlik içinde hareket edilmesi gerektiğini vurguladı. Bu vatan uğruna can veren Çanakkale Şehitleri ve diğer şehitleri rahmet ve saygıyla andıklarını kaydeden Atila Sertel, şunları söyledi: “Çanakkale Zaferimizin 101. Yılı ve Şehitler Günü nedeniyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz. Şehitlerimizi yalnız özel günlerde değil her zaman anmamız, akan kanın durması için hep birlikte mücadele etmemiz gerekiyor. Hemen her gün bir askerimiz, polisimiz şehit olurken, birileri çıkıp şehitlerimizin üzerinden siyaset yaptılar. 400 vekil verilmezse bu kanın durmayacağıyla tehdit ettiler. Din üzerinden, bayrak üzerinden kirli bir siyaset yürüttüler. Başta açılım diyenler, teröristlerle aynı masaya oturanlar bugün teröre sadece lanet okuyor. İktidar ellerinde olmasına rağmen kalıcı ve köklü adım atamıyorlar. Çok sıkıştıklarında da yüzde 49’la 50 ile iktidara geldiklerinden dem vuruyorlar. Bu ülke hepimizin ve hepimiz aynı geminin içindeyiz. Ülke battıktan sonra bu işin 49’u 50’si yok. Terör biran önce bitirilmeli ve bunun için topyekün mücadele verilmeli. Ama çıkıp ‘terörle yaşamaya alışacağız’ denilmemeli.”

“ÜLKEYİ YÖNETEMİYORLAR”

Türkiye’nin kalbinde bombalar patladığını ve onlarca masum vatandaşın teröre kurban gittiğini belirten Atila Sertel, “Terörü protesto etmek için sokağa çıkanlar gazla, plastik mermiyle püskürtülüyor. Böyle bir ülke olabilir mi? Ülkeyi yönetemiyorlar” dedi.

Daha sonra söz alan İzmir Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hatice İşbilen de ziyareti nedeniyle CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel’e teşekkür ederek, “Terör illeti ülkemize sülük gibi yapışmış, çıkmıyor. Daha fazla ocağa ateş düşmemesi, evlatlarımızın terör illetine kurban edilmemesi için birliktelik ve kararlılıkla bir mücadele yürütülmesi gerekiyor. Bunun için Meclis’e çok önemli bir görev düşüyor” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yüksek Lisans öğrencileri ELODER Başkanı Doğrucu ile bir araya geldi
Sonraki Haber Küp şekerlerle Saat Kulesi'ni inşa ettiler

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?