ANA SAYFA > İZMİR > Sertel: Suriye’den terör ithal ettik

Sertel: Suriye’den terör ithal ettik

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sertel: Suriye’den terör ithal ettik

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Atila Sertel, 7 Haziran’dan bu yana ülkede 700’den fazla kişinin öldürüldüğünü belirterek, “AKP Suriye’den IŞİD terörünü ithal etti. Kan ve intikam siyaseti AKP’yi bitirdi. 1 Kasım’dan sonra akan kanların, IŞİD’e taşınan silahların hesabını mutlaka verecektir” dedi.

CHP İzmir Milletvekili Adayı Atila Sertel, seçim çalışmalarına Çiğli ve Karşıyaka bölgesinde devam etti.  Sertel, Çiğli’de 100’e yakın taksi şoförüyle bir araya geldi. Sertel’in taksicilerle olan buluşmasına CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan da katılarak, destek verdi. Taksi şoförlerinin sorun ve taleplerini dinleyen Atila Sertel, burada yaptığı konuşmada artan terör olaylarına değindi. Ankara’da yaşanan patlamayla birlikte 7 Haziran’dan bu yana öldürülenlerin sayısının 700’i geçtiğini vurgulayan Sertel, şöyle konuştu: “Birileri çıktı ‘400 vekil alınsaydı bu kadar kan akmazdı’ dedi. İnsanlarımızın ölümü üzerinden siyaset yapıldı, yapılıyor. Ancak bu kan ve intikam siyaseti AKP’yi bitirdi. Öyleki ithalat bağımlısı haline gelen ülkemiz Suriye’den de terör ithal etti. Bunun sorumlusu AKP iktidarıdır. CHP iktidarında akan kanların, öldürülen çocuklarımızın, teröristlere taşınan kanların hesabı mutlaka sorulacak. Bunu kinle nefretle söylemiyorum. Ülkemizde başka çocuklar ölmesin diye bunun hesabı mutlaka sorulmalıdır. Onların ellerinde kin ve nefret tohumu var. Biz ise insanlık tohumu ekiyoruz. Önce insan, önce Türkiye diyoruz. Suriyeli olsun, Filistinli olsun ölen her insanın acısını yüreğimizde hissediyoruz.”

“Halkın yıkamayacağı diktatör yıkamayacağı padişah yoktur” diyen Atila Sertel, ülkeyi kan gölüne çevirenlere, insanları yoksulluğa mahkum edenlere, yolsuzluklara, hırsızlıklara halkın 1 Kasım’da gereken cevabı vereceğini söyledi.

İYİ-KÖTÜ TERCİHİ
Daha sonra söz alan CHP İzmir Milletvekili ve 1. Bölge Adayı Tuncay Özkan da, “İyi de kötü de insana has. Ama iyi ve kötü insan arasında tercih de bulunmak da insana has. Türkiye doğruluk için, iyilik için, adalet için, özgürlük, demokrasi ve barış için 1 Kasım’da tercihini yapacak. CHP olarak bütün herkes için, bütün haklarımız, toplumun refah ve huzuru için mücadele edeceğiz. Bu uğurda başımıza ne gelirse gelsin doğruyu seslendirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Atila Sertel, Çiğli’de taksi şoförleriyle başladığı çalışma programına Karşıyaka, Çiğli ve Bornova bölgesinde açılış ve ziyaretlerle devam etti.  

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: Kazanırsak Top16 için büyük avantaj elde edebiliriz
Sonraki Haber Saadet Partisi Çeşme'de kampa girdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?