ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Kazanırsak Top16 için büyük avantaj elde edebiliriz

Sarıca: Kazanırsak Top16 için büyük avantaj elde edebiliriz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Kazanırsak Top16 için büyük avantaj elde edebiliriz

THY Euroleague C Grubu'nda mücadele eden Pınar Karşıyaka'nın 22 Ekim Perşembe günü Atina'da yapacağı Panathinaikos maçı öncesi Baş antrenör Ufuk Sarıca'nın açıklamaları şöyle:

"Hafta sonu çok güzel bir basketbol oynayarak kendi evimizde kazanmamız gereken bir maçı kazandık. Arka arkaya çok kısa süreli, zor maçlar oynadık. Ama gösterdiğimiz oyun anlayışı ve konsantrasyon beni en çok mutlu eden unsurlar oldu. Euroleague'de perşembe günü Atina'da Panathinaikos'a karşı çok önemli bir karşılaşmamız var. Kazanırsak son 16 için büyük avantaj elde edebileceğimiz bir maç. Euroleague'de deplasmanda kazanmak kolay değil, hele Atina'da Panathinaikos taraftarı önünde bu daha da zor. Orada kazanmak için hem teknik anlamda hem de mental anlama çok iyi durumda olmak gerekiyor. Barcelona Lassa'dan sonra Panathinaikos'u da yenmek için elimizden geleni yapacağız." 
 
Yeşil kırmızılılarda el parmağındaki sakatlık nedeniyle Türk Telekom maçında görev alamayan Justin Carter, Panathinaikos maçında büyük olasılıkla oynayabilecek. Pınar Karşıyaka, 22 Ekim Perşembe günkü Panathinaikos maçı için 21 Ekim Çarşamba günü İzmir'den hava yoluyla Atina'ya gidecek.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka düşme potasında!..
Sonraki Haber Sertel: Suriye’den terör ithal ettik

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?