ANA SAYFA > İZMİR > Sertel, örgüte teşekkür ediyor

Sertel, örgüte teşekkür ediyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sertel, örgüte teşekkür ediyor

İzmir 2. Bölge’de 13 bine yakın oyla ön seçimden üçüncü sırada çıkan CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Atila Sertel, örgüte gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretleriyle takdir topluyor

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Atila Sertel, ön seçimde karış karış gezerek destek isteği ilçelere adaylığının kesinleşmesinin ardından gerçekleştirdiği ziyaretlerle teşekkür ediyor.

29 Mart 2015 tarihinde önseçimde 12 bin 797 oyla üçüncü sıradan seçilen Atila Sertel, bölgede bulunan Cumhuriyet Halk Partisi ilçe örgütlerine ziyaretlerini sürdürüyor. Partililerle buluşan ve kucaklaşan Sertel, "Önseçimler sırasında söylemiştim. 29 Mart gelir geçer. Biz kendi aramızda dostluk ve sevgi içinde yarıştık. Kimseye tek kelime kötü söz söylemedik. Şimdi hedefimizde CHP iktidarını kurmak Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu Başbakan olarak iş başına getirmek var. Bunu başaracağız" dedi.

Bornova ve Kemalpaşa ilçe ziyaretlerini gerçekleştiren Sertel ve ekibi Bayındır, Ödemiş, Kiraz, Tire, Beydağ'da üyelerle buluştu. İlçelerde yalnızca örgüt ziyaretleri ile yetinmeyen Atila Sertel, esnaftan ve yolda gördüğü vatandaşlardan da CHP için oy istiyor.

Gezileri sırasında halktan sevgi ve ilgi gören Sertel, şöyle konuştu: "Yaşamım boyunca pek çok seçime girdim. Halkımızın bize bu kadar ilgi gösterdiği ve kucakladığı bir seçim atmosferini ilk kez yaşıyorum. Birinci neden halk artık AKP'nin zam, zulüm iktidarından ve tek adam yönetiminden bıkmıştır. Demokrasi ve özgürlükler içinde bir arada kardeşçe bir yaşam istemektedir. Önseçim partimize büyük bir enerji katmıştır. CHP için örgütlerde koşturan insan sayısı binlerle ifade edilmektedir. Çok uzun yıllar sonra iktidar için örgüt ayağa kalkmış ve kapı kapı dolaşarak oy istemektedir. Başaracağız ve temiz bir iktidar, CHP iktidarını kuracağız."

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Atila Sertel, teşekkür ziyaretlerini Kınık, Dikili, Bergama ile sürdürecek. Daha sonra Foça, Aliağa, Menemen, Çiğli ve ardından Karşıyaka ve Bayraklı ziyaretlerini gerçekleştirecek.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da elektrik kesintileri sürüyor
Sonraki Haber HavaJet yaşlıları unutmadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?