ANA SAYFA > EĞİTİM > HavaJet yaşlıları unutmadı

HavaJet yaşlıları unutmadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
HavaJet yaşlıları unutmadı

İzmir’deki Özel HAVAJET Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, yaşlılar haftası nedeniyle Zübeyde Hanım Huzurevi'nde ikamet eden 15 yaşlıyı karanfiller ile karşılayarak ağırladı.

Türkiye’nin ikinci, Ege Bölgesi’nin ilk havacılık meslek lisesi olan HAVAJET Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sosyal sorumluluk projelerine devam ederek, Yaşlılar Haftası münasebetiyle Karşıyaka Zübeyde Hanım Huzurevi'nde ikamet eden 15 yaşlıyı okula davet etti.

HAVAJET servis aracıyla sabah okulu gelen huzurevi sakinleri yönetici ve öğrenciler tarafından karanfillerle elleri öpülerek karşılandı. Kahvaltı ikramından sonra okulumuzda ressam Şenay Buluğ tarafından açılan "Işığa Doğru" resim sergisi gezildi. HAVAJET İcra Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi tarafından okulun konferans salonunda okulu ve alan/bölümleri tanıtan bir sunum yapıldı.

Şarkı ve türküler eşliğinde okul öğrencilerinin ve ihtiyar delikanlıların kaynaşması dikkat çekti.

HAVAJET yöneticileri konuk yaşlılara bir sürpriz daha yaparak yaş pasta kesildi. Sürpriz pasta kesimi yaşlıları oldukça sevindirdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sertel, örgüte teşekkür ediyor
Sonraki Haber Termik santraller büyük tehlike saçıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?